etuovi.comoikotie.fi

Kohteemme

Kuva

Kerrostalohuoneisto Rantakylässä
4 h+k+(s), 86 m²

Aivan Rantakylän palvelujen välittömässä läheisyydessä olevan vuonna 1974 valmistuneen kerrostalon ylimmän (3.) kerroksen avara läpitalon päätyhuoneisto. Siistikuntoisessa huoneistossa on remontoitu keittiö vuonna 2005, pesuhuone, wc ja sauna vuonna 2008 sekä uudistettu asuinhuoneiden pintoja. Hyväkuntoisessa taloyhtiössä on uusittu mm. käyttövesiputket, ikkunat ja parvekeovet, lämmönsiirrin, lukostot ja kattohuopa sekä tehty julkisivuremontti lisäeristyksineen. Lämmitysmuotona kaukolämpö.

Osoite: Lossikuja 2 C 18, 80160 Joensuu

Hinta: 103.000 €

Lisätietoa kohteesta...

Kuva

Omakotitalo Liperin Salokylällä
4 h+k+s, n. 95 m²

Maaseudun rauhassa nätti, hyvin hoidettu pihapiiri, jossa päärakennuksena vuonna 1957 valmistunut ja vuonna 1992 laajennettu ja peruskorjattu pääosin 1 1/2 -kerroksinen omakotitalo. Laajennuksen yhteydessä on talon vanhaan osaan uusittu mm. ulkoverhous, ikkunat, peltikate, sähköt osittain, käyttövesiputket ja viemärit, lisäeristetty ulkoseinät sekä asennettu sokkeliin lisäeriste. Samassa yhteydessä on myös uusittu asuinhuoneiden sisäpintoja, keittiön kalusteita sekä asennettu makuuhuoneeseen vuolukivinen varaavatakka. Keittiössä alkuperäinen hella/leivinuuni. Pihapiirissä myös vuonna 1994 valmistunut noin 22 m2:n autotalli, vuonna 1957 valmistuneet noin 70 m2:n varastorakennus ja noin 12 m2:n perinteinen saunarakennus. Näiden lisäksi pieni varastorakennus. Talossa kunnallisen vesiliittymän lisäksi mahdollisuus käyttää myös omaa käyttövesikaivoa. Omat jätevesikaivot. Alakouluun matkaa noin 2 km, Liperin keskustaan noin 6 km, Ylämyllylle noin 8 km ja Joensuun keskustaan noin 20 km.

Osoite: Kolmikanta 18, 83130 Salokylä

Hinta: 98.000 €

Lisätietoa kohteesta...

Kuva

Omakotitalo Mutalassa
4 h+k+th+s, ha. n. 117 m²

Suositulla pientaloalueella vuonna 1973 valmistunut, pääosin tiiliverhottu talo 690 m2:n kaupungin vuokratontilla. Selkeä pohjaratkaisu. Sähkölämmitys ja lisäksi takka. Talon yhteydessä autotalli ja varastotilat. Taloon ei ole tehty valmistumisen jälkeen merkittäviä remontteja. Tässä edullinen kohde remonttitaitoiselle.

Osoite: Tuomaantie 12, 80160 Joensuu

Hinta: 85.000 €

Lisätietoa kohteesta...

Kuva

Omakotitalo Kontiolahdella
5 h+k+khh+s, ha. n. 140 m²

Kontiolahden keskustassa, lähellä palveluja vuonna 2000 valmistunut 1 1/2-kerroksinen puutalo, edullisella 1.348 m2:n kunnan vuokratontilla. Alakerrassa olohuone, keittiö, kaksi makuuhuonetta, kodinhoitohuone, pesuhuone, wc ja eteistila sekä yläkerrassa kolme makuuhuonetta, aulatila ja wc. Lisäksi alakerrassa katettu kuisti sekä yläkerrassa parveke. Sähkölämmityksen lisäksi vuolukivinen takka/leivinuuni sekä ilmalämpöpumppu. Erillinen 42 m2:n rakennus, jossa tilava lämpöeristetty autotalli ja kylmä varastotila. Lisäksi Grillikatos ja leikkimökki.

Osoite: Pajutie 3 a, 81100 Kontiolahti

Hinta: 149.000 €

Lisätietoa kohteesta...

Kuva

Hissikerrostalohuoneisto Penttilässä
3 h+k+s, 52 m²

Penttilänrannan suositulla asuinalueella, Pielisjoen ja Ylisoutajansillan tuntumassa oleva vuonna 2016 valmistuneen hissitalon uudenveroinen 1. kerroksen huoneisto. Valoisa ja hyvin suunniteltu pohjaratkaisu, jossa ei ole hukkaneliöitä. Nykyaikaiset, laadukkaat varusteet ja materiaalit. Koko asunnon levyinen lasitettu parveke sekä lisäviihtyisyyttä antava oma erittäin suuri aidattu terassi. Asunnossa on vaatehuone, toisessa makuuhuoneessa koko seinällinen komeroita ja eteisessä peililiukuovikomero.

Osoite: Saharinne 1 A 2, 80220 Joensuu

Hinta: 199.000 €

Lisätietoa kohteesta...

Kuva

Hissikerrostalohuoneisto keskustassa
2 h+k, 48,5 m²

Eteläisessä keskustassa, rauhallisella paikalla hyväkuntoinen 2. kerroksen lasitetulla parvekkeella oleva huoneisto vuonna 1963 valmistuneessa hissitalossa. Asunnossa on remontoitu keittiö ja pesuhuone sekä uusittu asuinhuoneiden seinä- ja lattiapinnat. Taloyhtiössä uusittu mm. käyttövesiputket, viemärit, lämmönjakokeskus sekä tasapainotettu lämmitysjärjestelmä ja nuohottu IV-kanavat. Taloyhtiössä on parhaillaan menossa jälkiasennushissien teko ja porrashuoneremontti, josta tälle huoneistolle on arvioitu aiheutuvan noin 7.620 euron kustannus, joka jää ostajan vastattavaksi. Huoneisto on heti vapaa!

Osoite: Kirkkokatu 3 D 56, 80110 Joensuu

Hinta: 96.778 + lainaos. 6.222 €

Lisätietoa kohteesta...

Kuva

Hissikerrostalohuoneisto Rantakylässä
2 h+kt+s, 41,5 m²

Siistikuntoinen ja valoisa huoneisto vuonna 2013 valmistuneen hissikerrostalon viidennessä kerroksessa. Nykyaikainen, asiallinen varuste- ja materiaalitaso. Lasitetulta parvekkeelta esteettömät näykymät. Hyvä sijainti, monipuolisten kauppa- yms. palvelujen äärellä, vain noin 3,5 km Joensuun keskustasta. Erittäin edullinen hoitovastike (2,40 euroa/m2), joka pitää sisällään myös tv- ja nettimaksut. Huoneisto on vuokrattu 31.12.2018 saakka, joten se soveltuu hyvin sijoittajalle. Vuokra 630 euroa/kk. Vuokratuotto 5,2 %/v.

Osoite: Patapuronkatu 7, 80160 Joensuu

Hinta: 122.000 €

Lisätietoa kohteesta...

Kuva

Rantatontti Kulhossa
Omakotitalotontti 0,9709 ha

Kulhossa vain 16 km Joensuun keskustasta sijaitseva Pielisjokeen rajoittuva 0,9707 ha:n rantatontti, johon saa rakentaa yhteiskerrosalaltaan 350 m2:n omakotitalon ja talousrakennuksen. Tontilla on sähkö-, vesi- ja viemäriliittymät.

Osoite: Kilvenvirrantie 13, 80910 Kulho

Hinta: 89.000 €

Lisätietoa kohteesta...

Kuva

Luhtitalohuoneisto Rantakylässä
2 h+k+s, 57,5 m²

Siistikuntoinen, pääosin valmistumisvuoden materiaalitasoinen 1. kerroksen läpitalon päätyhuoneisto vuonna 1982 valmistuneessa luhtitalossa. Tilavat ja avarat huoneet, keittiön ruokailutila avautuu olohuoneeseen. Oma suojaisa piha-alue itään. Lämmitysmuotona kaukolämpö. Edullinen vastike.Taloyhtiössä uusittu mm. ulko- ja parvekeovet, lukitukset, lämmönsiirrin, kattopinnoitteet sekä tehty ulkomaalaukset. Kiinteistöhuoltoyhtiö hoitaa yhteiset piha-alueet sekä taloyhtiön yhteistilat. Hyvä sijainti lähellä Rantakylän palveluja. Heti vapaa!

Osoite: Ruuhitie 50 D 11, 80160 Joensuu

Hinta: 83.000 €

Lisätietoa kohteesta...

Kuva

Rivitalohuoneisto Rantakylässä
3 h+k+s, 75 m² + autokatospaikka

Rauhallisella paikalla, metsäalueen ja hyvien ulkoilualueiden äärellä vuonna 1973 valmistuneen rivitalon siistikuntoinen, valoisa huoneisto. Erittäin hyvä, avara ja käytännöllinen pohjaratkaisu, jossa ei ole hukkaneliöitä. Oma suojaisa, hyvin hoidettu piha-alue, jossa tilava puupatio sekä leikkimökki. Kauppaan sisältyy myös oma autokatospaikka. Taloyhtiössä uusittu mm. käyttövesiputket, lämmönvaihdin, harjakattojen pinnoitus sekä salaojat.

Osoite: Riihisärkänkatu 10 C 5, 80160 Joensuu

Hinta: 112.405 € + lainaos. 2.595 €

Lisätietoa kohteesta...

Kuva

Omakotitalo Polvijärven Kinahmossa
4 h+k+khh+s, ha. 125 m², ka. 146 m²

Aivan Kinahmon kylän tuntumassa oleva Höytiäiseen rajoittuva omarantainen 2,695 ha:n tila, jossa vuonna 1987 valmistunut tilava omakotitalo. Taloon on uusittu vesikatto aluskatteineen, remontoitu erillinen wc, maalattu ulkoverhous sekä rakennettu todella iso valokatteellinen terassi. Lämmitys puukattilalla tai erillisellä sähkökattilalla, lisäksi vuolukivinen leivinuuni ja hella. Talon pihapiirissä myös vanha navetta/latorakennus, joka on toiminut hevospihattona, vanhasta aitasta kunnostettu hevosten varuste- ja huoltorakennus, tynnyrisauna sekä grillimaja. Lisäksi vanha purkukuntoinen talo. Tilalla on hieman omaa peltoa sekä ratsastuskenttä. Erinomainen kohde monipuoliseen käyttöön: idylliseksi maaseutuasunnoksi, hevostilaksi, vapaa-ajan kohteeksi jne. Vapautuu nopeasti kaupasta.

Osoite: Kinahmontie 89, 83825 Kinahmo

Hinta: 132.000 €

Lisätietoa kohteesta...

Kuva

Omakotitalo Ylämyllyllä (Jyrinkylä)
4 h+k+khh+s, ha. 108 m²

Rauhallisella pientaloalueella, päättyvän kadun päässä sijaitseva hyväkuntoinen v.-07 valm. ok-talo neljän talon muodostamassa taloyhtiössä, jossa yhtiöjärjestyksen mukaisesti jokainen vastaa vain omasta talostaan ja tontistaan. Yhtiöllä on Liperin kunnan vuokratontti, josta tälle talolle kuuluva oma piha-alue 1.147 m². Nykyaikainen hyvä varustetaso mm. Kermansaven takkaleivinuuni ja lämmön talteenottava ilmanvaihto. Lämmitysmuotona lattialämmitys sähköllä. Talon yhteydessä autokatos ja todella tilava varasto. Takapihalla lisäksi puuliiteri ja kasvihuone. Asfaltoidut kulkuväylät. Päiväkoti ja koulu kävelymatkan päässä sekä erinomaiset lenkkeilymaastot aivan äärellä. Edulliset asumiskulut. Varainsiirtovero vain 2 %. Erinomainen hinta/laatusuhde!

Osoite: Korsutie 1 B, 80400 Ylämylly

Hinta: 164.000 €

Lisätietoa kohteesta...

Kuva

Hissikerrostalohuoneisto keskustassa
2 h+k+k, 55 m²

Aivan ydinkeskustassa, lämmitetyn kävelykadun varrella vuonna 2006 valmistuneen hissitalon 5. krs:n siistikuntoinen parvekkeellinen kulmahuoneisto. Hyvin toteutettu pohjaratkaisu, jossa ei ole hukkaneliöitä. Nykyaikaisten varusteiden ja materiaalien lisäksi myös ilmalämpöpumppu viilennystä varten. Lasitettu parveke, josta näkymät kolmeen eri ilmansuuntaan. Asukkaiden käytössä sisäpihalla oleva kattoterassi. Mahdollisuus vuokrata lämmin autohallipaikka. Huoneisto vapautuu heti kaupasta.

Osoite: Kauppakatu 24 A, 80100 Joensuu

Hinta: 195.000 €

Lisätietoa kohteesta...

Kuva

Rivitalohuoneisto Siihtalassa
4 h+k+s, 125 m²

Mittavasti ja tasokkaasti vuonna 2005 remontoitu huoneisto vuonna 1975 valmistuneessa kuuden huoneiston rivitaloyhtiössä. Avara pohjaratkaisu, jossa asuintilat jakautuvat kahteen tasoon. Todella kookas ja valoisa, modernisti toteutettu olohuoneen, ruokailutilan ja keittiön kokonaisuus, josta käynti lasitetulle parvekkeelle. Tilava pesu-/kodinhoitohuone. Näiden tilojen lisäksi kolme makuuhuonetta, kaksi erillistä wc:tä, tähtisauna sekä tilavat vaatehuoneet. Edulliset asumiskulut. Piha-alueen yhteydessä iso, noin 40 m2:n patio. Sisääntulon yhteydessä oma autokatos sekä varasto. Taloyhtiössä uusittu mm. käyttövesiputket, ikkunat, vesikatto sekä saaneerattu piha-alueet. Erinomainen sijainti kysytyllä asuinalueella vain 1,5 km Joensuun keskustasta.

Osoite: Särkäntie 1 C, 80100 Joensuu

Hinta: 225.000 €

Lisätietoa kohteesta...

Kuva

Uusi hissikerrostalohuoneisto Niinivaaralla
2 h+kt+s, 43,5 m²

Suuren suosion saavuttanut Asunto Oy Niinivaaran Suvikatu 10 on 6-kerroksinen juuri valmistunut hissikerrostalo, jossa myymättä enää vain tämä huoneisto. Hyvä sijainti kaikkien Niinivaaran palvelujen äärellä. Lämmitysmuotona on käyttäjälle edullinen kaukolämpö, vesikiertoisella lattialämmityksellä. Hyvät, nykyaikaiset materiaalit ja varusteet. Lasitettu kookas parveke. Huoneistokohtainen veden-, sähkön- ja kaukolämmönkulutuksen mittaus, joten maksat näistä kuluista vain oman todellisen kulutuksesi mukaan! Soveltuu hyvin myös sijoittajaostajalle.

Osoite: Suvikatu 10 as. 9, 80200 Joensuu

Hinta: Mh. 77.971 € + lainaos. 87.029 €

Lisätietoa kohteesta...

Kuva

Rivitalohuoneisto Noljakassa
3 h+k+s, 80 m²

Viihtyisällä asuinalueella siistikuntoinen II-taso huoneisto vuonna 1988 valmistuneessa puuverhotussa paritalossa. Asunnon pesuhuone ja alakerran wc on remontoitu täydellisesti vuonna 2010. Alakerrassa olohuone, keittiö, makuuhuone ja wc. Yläkerrassa makuuhuone, aula, pukuhuone, vaatehuone, pesuhuone/wc ja sauna. Taloyhtiössä uusittu lämmönsiirrin, käyttövesipumppu, tontti- ja väliaidat sekä maalattu julkisivut ja peltikatot. Lämmitysmuotona kaukolämpö. Oma, suojaisa ja aidattu piha-alue puupatiolla. Lähellä hyvät ulkoilualueet.

Osoite: Vilniuksenkatu 4 A 2, 80140 Joensuu

Hinta: 132.000 €

Lisätietoa kohteesta...

Kuva

Rivitalohuoneisto Mutalassa
3 h+k+s, 75 m²

Rauhallisella Mutalan asuinalueella hyvin hoidetussa, vuonna 1972 valmistuneessa taloyhtiössä oleva saunallinen 1-tasoinen tilava kolmio. Asunto on pääosin valmistumisvuoden materiaali- ja varustetasossa, jonka vuoksi se kaipaa remonttia. Taloyhtiössä on mm. uusittu käyttövesiputket, lämminvesivaraajat, ulko-ovet ja lukitukset sekä kunnostettu sokkelit ja maalattu vesikatot. Oma, suojaisa aidattu piha-alue, joka rajoittuu pieneen puistoalueeseen. Heti vapaa!

Osoite: Simeonintie 9 C 6, 80160 Joensuu

Hinta: 85.000 €

Lisätietoa kohteesta...

Kuva

Omakotitalo ja metsätilat Enossa
oh+k+tupak+neljä mh+ph+s

Enon Luhtapohjassa yhteispinta-alaltaan noin 39 hehtaarin suuruinen neljän tilan kiinteistökokonaisuus. Suurimman, noin 25 ha:n tilan pihapiirissä v.-74 valm. ja v.-94 laajennettu yksikerroksinen, kahden sukupolven käytössä ollut omakotitalo. Pihapiirissä lisäksi v.-94 valm. noin 35 m2:n pyöröhirsinen sähköistetty aittamökki, huonokuntoinen noin 100 m2:n varastorakennus sekä purkukuntoiset pihasauna ja puimala. Em. tilaan rajoittuvan 8,4 ha:n tilan pihapiirissä purkukuntoinen vanha asuinrakennus sekä kalustovaja. Näiden tilojen kokonaispuuston määrä on noin 2.000 m3 ja MHY:n tekemän metsäarvion mukainen arvo 50.000 euroa. Lisäksi Majoinjokeen rajoittuva joutomaaksi luokiteltu 5,615 ha:n tila sekä kahdesta Jäsyksessä sijaitsevasta saaresta muodostuva 2.300 m2:n tila. Tilat myydään yhtenä kokonaisuutena.

Osoite: Majoinvaarantie 221, 81330 Luhtapohja

Hinta: 115.000 €

Lisätietoa kohteesta...

Kuva

Halli-/korjaamorakennus Liperissä
Kokonaisala n. 530 m²

Kuljetusliikkeen ja aiemmin konekorjaamon käyttöön saneerattu ja laajennettu, kokonaisalaltaan noin 530 m2:n suuruinen hallirakennus noin 2 km Liperin kirkonkylän keskustasta. Viimeisimmät laajennukset tehty vuosina 1991 ja 2002. Oma 7.325 m2:n tontti. Tilat käsittävät mm. kaksi isoa huolto/korjaamohallia (sisäkorkeudet n. 4 ja n. 5,5 metriä), toimistotilat, pesuhuoneen, saunan, sosiaalitilat sekä varastotilat. Lämmitysmuotona ilmankiertolämmitys öljyllä sekä sähkölämmitys. Oma käyttövesikaivo sekä oma jätevesijärjestelmä. Erillinen sähköistetty mutta lämpöeristämätön noin 80 m2:n suuruinen varastorakennus. Kauppaan kuuluu rakennuksessa oleva irtaimisto

Osoite: Selkärannantie 13 a, 83100 Liperi

Hinta: 100.000 €

Lisätietoa kohteesta...

Kuva

Kerrostalohuoneisto keskustassa
4 h+k+(s), 87 m²

Aivan ydinkeskustan palvelujen tuntumassa sijaitsevan vuonna 1956 valmistuneen kerrostalon ylimmän (3.) kerroksen läpitalon hyväkuntoinen päätyhuoneisto. Asunnossa on remontoitu keittiö, pesuhuone ja sauna vuonna 2004. Muutoinkin huoneisto on hyvin siistissä kunnossa. Lasitettu parveke etelään. Taloyhtiössä on mm. uusittu käyttövesiputket, lämmönsiirrin ja säätölaitteet, pinnoitettu viemärit sekä remontoitu julkisivut ja piha.

Osoite: Koulukatu 32 a A 9, 80100 Joensuu

Hinta: 134.917 € + lainaos. 12.083 €

Lisätietoa kohteesta...

Kuva

Omakotitalo Mutalassa
4 h+k+ph+s, ha. 99,5 m²

Rauhallisella Mutalan pientaloalueella, osittain puistoon rajoittuvalla omalla 692 m2:n kulmatontilla oleva vuonna 1967 valmistunut tiilitalo. Öljylämmitys, olohuoneessa avotakka ja pannuhuoneessa leivinuuni. Taloon on uusittu käyttövesi- ja lämmitysputket, öljykattila sekä laitettu yläpohjaan lisäeristeet. Muutoin asunto on lähes alkuperäisessä kunnossa ja kaipaa remonttia. Siipirakennuksessa on pannuhuone, varastot, pieni kellari sekä autotalli. Lisäksi pihalla on vuonna 2007 tehty kevytrakenteinen aitta/varasto. Orapihlaja-aidoilla rajattu, suojaisa tontti.

Osoite: Aaponpuistikko 2, 80160 Joensuu

Hinta: 94.000 €

Lisätietoa kohteesta...

Kuva

Luhtitalohuoneisto Niinivaaralla
2 h+k+s, 60 m² + autokatospaikka

Siistikuntoinen, pääosin valmistumisvuoden varuste- ja materiaalitasoinen 2. kerroksen läpitalon päätyhuoneisto vuonna 1982 valmistuneessa luhtitalossa. Keittiön ruokailutila avautuu olohuoneeseen. Tilava parveke, jolta puistomainen näkymä lounaaseen. Lämmitysmuotona kaukolämpö. Kiinteistöhuoltoyhtiö hoitaa kaikki yhteiset piha-alueet sekä taloyhtiön yhteistilat. Hyvä sijainti rauhallisella pientaloalueella. Kauppaan kuuluu oma autokatospaikka.

Osoite: Hyrsyläntie 2 C 18, 80200 Joensuu

Hinta: Mh. 84.691 € + lainaos. 7.309 €

Lisätietoa kohteesta...

Kuva

Hissikerrostalohuoneisto Penttilänrannassa
2 h+k+s, 52 m²

Penttilänrannan kehittyvällä asuinalueelle lähellä Pielijokea ja Ylisoutajansiltaa syksyllä 2016 valmistuneen kerrostalon uudenveroinen huoneisto. Avara pohjaratkaisu, jossa ei ole hukkaneliöitä. Nykyaikaiset hyvät varusteet ja materiaalit. Koko huoneiston levyinen 16,5 m2:n lasitettu parveke. Mahdollisuus ostaa myös talon lämpimässä autohallissa oleva 19,5 m2:n autotalli.

Osoite: Saharinne 1 A, 80220 Joensuu

Hinta: 55.000 € + lainaos. 144.419 €

Lisätietoa kohteesta...

Kuva

Omakotitalo Ylämyllyllä
4 h+k+s, 91 m² + yksiö 29,5 m²

Heti vapaa, hyväkuntoinen v.-07 valm. talo neljän omakotitalon muodostamassa taloyhtiössä, jossa jokainen osakas vastaa vain omasta talostaan ja tontistaan. Yhtiö sijaitsee Liperin kunnan vuokratontilla, josta tälle huoneistolle kuuluva oma piha-alue on 1.171 m2. Tehokas ja käytännöllinen pohjaratkaisu sekä nykyaikainen hyvä varustetaso mm. Kermansaven takka/leivinuuni ja lämmön talteenottava ilmanvaihto. Talossa erillisellä sisäänkäynnillä oleva yksiö, joka soveltuu yritystoimintaan, kahdelle sukupolvelle tai vaikka vuokrattavaksi. Lämmitysmuotona sähkö (varaava lattialämmitys). Päiväkoti ja koulu kävelymatkan päässä sekä erinomaiset lenkkeilymaastot aivan äärellä. Talon yhteydessä autokatos ja tilava varasto. Varainsiirtovero vain 2 %. Erinomainen hinta/laatusuhde!

Osoite: Korsutie 1 C, 80400 Ylämylly

Hinta: 188.000 €

Lisätietoa kohteesta...

Kuva

Omakotitalo Hammaslahdessa
8 h+k+khh+s, ha. 230 m²

Rauhallisella paikalla lähellä Hammaslahden keskustan palveluja, omalla 1.364 ha:n hyväpuustoiselle kovikkotontilla vuonna 1998 valmistunut 1 1/2 -kerroksinen talo, jossa on tilaa isomallekin perheelle. Asuintiloina alakerrassa olohuone, keittiö, kolme makuuhuonetta, iso kodinhoitohuone, pesuhuone, sauna, kaksi wc:tä ja eteistilat sekä yläkerrassa neljä makuuhuonetta iso aulatila ja wc. Asuintilojen lisäksi yläkerrassa tilava parveke. Erillinen pohjanalaltaan noin 125 m2:n rakennus, jossa iso autotalli, varastotilat sekä iso autokatos kahdelle autolle. Pihapiirissä lisäksi kota sekä leikkimökki.

Osoite: Oikopolku 16, 82200 Hammaslahti

Hinta: 232.000 €

Lisätietoa kohteesta...

Kuva

Omakotitalo Enossa
3 h+k+s+työhuone+2 autotallia, ra. n. 190 m²

Hyvien liikenneyhteyksien varrella oleva v.-68 valmistunut omakotitalo omalla isolla 9.340 m2:n tontilla. Lämmitysmuotona v.-06 uusittu sähkökattila (2.000 l) vesikiertopatterein, erillinen puukattila sekä keittiössä v.-97 asennettu matala vuolukivinen hella/leivinuuni, lisäksi olohuoneessa ilmalämpöpumppu. Taloon on uusittu lämpöputket, osa pattereista, ikkunat, käyttövesiputket sekä tehty seinien lisäeristys. Vuonna 1984 tehdyssä laajennusosassa on lämmin työ-/askarteluhuone, kaksi varastoa sekä autotalli. Toinen autotalli vanhemmassa osassa. Vapautuu nopeasti kaupasta.

Osoite: Voimalaitoksentie 651, 81200 Eno

Hinta: 68.000 €

Lisätietoa kohteesta...

Kuva

Pienkerrostalohuoneisto Utrassa
1 h+kk+s, 33,5 m²

Heti vapaa maantasakerroksen kulmahuoneisto vuonna 1990 valmistuneessa rivi-/pienkerrostaloyhtiössä. Olohuoneen yhteydessä alkovi. Keittokomeroon mahtuu pieni pöytä. Talohuoltoyhtiö hoitaa yhteisalueet ja porrashuoneiden siivoukset. Rauhallinen sijainti. Hyvät bussiyhteydet keskustaan.

Osoite: Sahamyllynkatu 6 D 14, 80170 Joensuu

Hinta: 74.000 €

Lisätietoa kohteesta...

Kuva

Rivitalohuoneisto Rantakylässä
3 h+k+s, 80 m²

Rantakylän palvelujen läheisyydessä sijaitsevassa vuonna 1974 valmistuneessa rivitalossa oleva tilava, 1-tasoinen kolmio. Kaukolämpöön liitetyssä taloyhtiössä uusittu mm. käyttövesiputket, ikkunat ja ovet, vesikate sekä lämmönvaihdin. Huoneiston pintoja on 2000 -luvulla uudistettu - pesuhuonetta ja saunaa lukuun ottamatta. Asunnossa on valokatteellinen iso terassi, joka avautuu etelään olevalle omalle suojaisalle takapihalle.

Osoite: Pursitie 1 C 2, 80160 Joensuu

Hinta: 103.000 €

Lisätietoa kohteesta...

Kuva

Rivitalohuoneisto Niinivaaralla
2 h+k+s, 51,5 m²

Heti vapaa päätyhuoneisto vuonna 1987 valmistuneessa kolmen huoneiston rivitaloyhtiössä vain 2 km Joensuun keskustasta. Pesuhuoneen pinnat ja saunan lattia remontoitu vuonna 2000. Muutoin huoneisto on valmistumisvuotta vastaavassa varuste- ja materiaalitasossa. Huoneiston käytössä autokatospaikka sekä tilava irtaimistovarasto.

Osoite: Tiurinkatu 7 as. 3, 80200 Joensuu

Hinta: 105.000 €

Lisätietoa kohteesta...

Kuva

Paritalohuoneisto Rantakylän Koillisväylän alueella
3 h+k+khh+s, 79 m²

Rauhallisella Koillisväylän pientaloalueella kivirakenteinen vuonna 2009 valmistunut paritalohuoneisto. Nykyaikaiset hyvät varusteet ja materiaalit. Lattiassa olevan sähkölämmityksen lisäksi varaava kaakelitakka. Huoneiston yhteydessä oma, kaukosäätöisellä nosto-ovelle varustettu lämmin autotalli, jonka yhteydessä lämmin varasto. Olohuoneesta käynti tilavalle puupatiolle. Asfaltoitu etupiha. Edulliset asumiskulut. Hallinnanjakosopimus naapurihuoneiston kanssa, joten tässä asut kuin omakotitalossa.

Osoite: Ahomansikantie 14 as. 2, 80160 Joensuu

Hinta: 172.000 €

Lisätietoa kohteesta...

Kuva

Hissikerrostalohuoneisto keskustassa
3 h+kt+s, 81,5 m²

Heti vapaa ydinkeskustan palvelujen äärellä vuonna 2007 valmistuneessa hissitalossa sijaitseva lähes uudenveroinen ja tilava saunallinen kulmahuoneisto. Nykyaikainen, hyvä varustetaso sekä avara ja toimiva pohjaratkaisu mm. ruokailutila avautuu olohuoneeseen, tilava pesuhuone. Todella iso lasitettu parveke avautuu sisäpihalle päin. Mahdollisuus ostaa oma osakkeellinen autohallipaikka hintaan 20.000 €.

Osoite: Torikatu 14 A 19, 80100 Joensuu

Hinta: 269.000 €

Lisätietoa kohteesta...

Kuva

Rivitalohuoneisto Ylämyllyllä
3 h+k+s, 77 m²

Ylämyllyn palvelujen läheisyydessä, vuonna 1989 valmistuneessa rivitalossa sijaitseva kolmio. Erinomainen, avara pohjaratkaisu, jossa ei ole hukkaneliöitä. Sisääntulon yhteydessä oma irtaimistovarasto. Tilava, kaakkoon/etelään avautuva valoisa piha-alue. Mahdollisuus saada käyttöön autokatospaikka.

Osoite: Aapelinpolku 3 A 2, 80400 Ylämylly

Hinta: 116.000 €

Lisätietoa kohteesta...

Kuva

Vapaa-ajan paikka Viinijärven rannalla
Tupa+keittiötila+mh+saunatupa+ph+s, n. 52 m²

Viinijärven kirkasvetisemmällä puolella Saukonniemessä sijaitseva todella kaunis ja hyvin pidetty vapaa-ajan paikka, johon matkaa Joensuun keskustasta vain noin 23 km. Oma 3.080 m2:n hyvin laitettu tontti, jossa seuraavat sähköistetyt rakennukset: Vuonna 1975 käsinveistetystä noin 20 cm:n pyöröhirrestä tehty noin 38,5 m2:n mökki, jossa tupa, makuuhuone, keittiötila; näiden lisäksi noin 17,5 m2:n katettu kuisti. Vuonna 1995 valmistunut noin 15 cm:n pyöröhirrestä tehty Honkarakenteen noin 20 m2:n saunamökki, jossa saunatupa, pesuhuone, löylyhuone ja katettu kuisti. Näiden rakennusten lisäksi lautarakenteinen noin 12 m2:n aitta/liiteri sekä sähköistämätön puucee. Erittäin hyvä hiekkapohjainen ranta, jossa hyvä ponttoonilaituri.

Osoite: Saukonniemi 13 C, 83450 Vaivio

Hinta: 125.000 €

Lisätietoa kohteesta...

Kuva

Omakotitalo Mutalassa
3 h+k+pkh+ph+s, ha, 96,5 m²

Kysytyllä pientaloalueella n. 2,5 km:n Joensuun keskustasta vuonna 1967 valmistunut ja vuonna 1985 laajennettu yksikerroksinen omakotitalo. Kuntotarkastettu 30.7.2015, jonka jälkeen tehty korjauksia ja pintaremontteja. Oma 1.054 m2:n vehreä tontti. Sähkölämmitys ja lisäksi hella/leivinuuni. Talon yhteydessä kaksi varastoa. Tontilla myös noin 40 m2:n suuruinen autotalli/varastorakennus, jossa myös käytöstä poistettu sauna. Lisäksi erillinen vanha maakellari.

Osoite: Kirvesmiehenkatu 14, 80100 Joensuu

Hinta: 109.000 €

Lisätietoa kohteesta...

Kuva

Omakotitalo Viinijärvellä
4 h+k+apuk.+s, ha. 93 m²

Siistikuntoinen vuonna 1978 valmistunut ok-talo erinomaisella paikalla puiston laidassa lähellä kylän palveluja omalla 1.117 m²:n tontilla. Keittiön ovet, tasot ja välitilat uusittu v.-12, varastohuone muutettu makuuhuoneeksi v.-04, ulkomaalaus tehty ja huopakate vaihdettu v.-01, pesuhuone- ja sauna remontoitu v.-93. Sähkölämmityksen lisäksi leivinuuni. Pihalla erillinen n. 22 m²:n aitta/liiterirakennus ja leikkimökki.

Osoite: Ullantie 9, 83400 Viinijärvi

Hinta: 86.000 €

Lisätietoa kohteesta...

Kuva

Rivitalohuoneisto Mutalassa
2 h+kk+kph, 47 m²

Rauhallisella pientaloalueella, todella siistikuntoinen 2000-luvulla remontoitu huoneisto vuonna 1972 valmistuneessa rivitalossa. Remontissa uusittu mm: seinä- ja lattiapinnat; keittiön koneet ja kalusteovet; asennettu olohuoneeseen ja eteiseen uudet liukupeiliovikomerot; rakennettu iso valokatteellinen, säteilylämmittimillä varustettu terassi sekä asennettu ilmalämpöpumppu. Omalla piha-alueella noin 4 m2:n suuruinen varasto. Oma autokatospaikka sisältyy hintaan. Huoneiston sisääntulon edessä lisäksi oma autopistokepaikka. Talohuoltoyhtiö hoitaa yhteisalueet ja -tilat.

Osoite: Tuomaantie 9 B 10, 80160 Joensuu

Hinta: 82.000 €

Lisätietoa kohteesta...

Kuva

Omakotitalo Niittylahdessa
4 h+k+khh+s, ha. 121 m²

Avaralla mäellä, omalla todella isolla 7.494 m2:n tontilla oleva vuonna 2005 valmistunut lähes uuden veroinen omakotitalo. Talossa on asuttu hyvin vähän. Käytännöllinen ja avara pohjaratkaisu. Sähkölämmitys lattiassa, lisäksi tiilileivinuuni ja ilmalämpöpumppu. Talon yhteydessä autokatos sekä tilava varasto. Vuonna 2012 valmistuneessa talousrakennuksessa iso varasto ja autokatos kahdelle autolle, johon mahtuu vaikka asuntoauto. Valoisa ja kaunis puutarhamainen pihapiiri, jossa paljon istutuksia ja hedelmäpuita. Muu osa tontista luonnontilassa, josta saa mm. polttopuita. Tässä heti vapaa, muuttovalmis ja tyylikäs koti.

Osoite: Repomäentie 9, 82220 Niittylahti.

Hinta: 234.000 €

Lisätietoa kohteesta...

Kuva

Omakotitalo pihapiireineen Viinijärvellä
8 h+k+khh+s, ha. 250 m²

Taipaleenjoen rannassa omalla 1,516 ha:n tontilla oleva ainutlaatuinen ja idyllinen pihapiiri, jossa v.-72 valm. iso täystiilitalo sekä seuraavat vanhat rakennukset: hirsinen rantasauna, suuri navettarakennus sekä erittäin iso aitta/varastorakennus. Lisäksi erillinen autotalli ja maakellari. Asuintaloon on uusittu käyttövesiputket, salaojat, sadevesiviemärit, sokkelin patolevyt sekä muutettu tasakatto harjakatoksi. Sähkölämmityksen lisäksi vuolukivinen takka/leivinuuni. Kunnan vesi, omat saostuskaivot. Aitta/varastorakennuksessa on viljavarastoja, karsinatiloja, kaksikerroksinen luhtiaitta, ulkovessat sekä varastoja. Navettarakennuksessa on kaksi todella korkeaa ja isoa tallia. Erillisessä, kahden auton autotallissa on myös varastohuone, jossa tiiliuuni.

Osoite: Joensuuntie 9, 83400 Viinijärvi

Hinta: 215.000 €

Lisätietoa kohteesta...

Kuva

Rivitalohuoneisto Enossa
3 h+k+s, 80 m²

Siistikuntoinen, nopeasti vapautuva vuonna 1974 valmistuneen rivitalon päätyhuoneisto noin 1 km Enon keskustan palveluista. Avara ja käytännöllinen pohjaratkaisu, jossa ei ole hukkaneliöitä. Keittiön kaapistot ja koneet uusittu vuonna 2009. Taloyhtiössä uusittu mm. käyttövesiputket, sähköpatterit sekä ikkunat ja ovet.

Osoite: Välitie 1 D 4, 81200 Eno

Hinta: 48.000 €

Lisätietoa kohteesta...

Kuva

Kerrostalohuoneisto Rantakylässä
4 h+k+kph, 86 m²

Todella edullinen, nopeasti kaupasta vapautuva avarapohjainen läpitalon päätyhuoneisto 1969-1970 valmistuneessa kerrostalossa. Lasitetulta parvekkeelta esteetön näkymä edessä olevalle puistoalueelle. Yhtiössä uusittu mm. vesikatteen pinnoite, käyttövesiputket ja maalattu julkisivut sekä kunnostettu piha-alueet. Hyvä ja rauhallinen sijainti lähellä Rantakylän monipuolisia palveluja. Kylpyhuone on remontoitu, muutoin huoneisto on pääosin valmistumisvuoden varuste- ja materiaalitasossa, mutta ei välttämättä kaipaa remonttia.

Osoite: Lauttatie 4 A 6, 80160 Joensuu

Hinta: 68.000 €

Lisätietoa kohteesta...

Kuva

Rivitalohuoneisto Noljakassa
5 h+k+s, 98 m²

Noljakanmäellä hyväkuntoinen ja tilava perheasunto v.-87 valm. pääosin valkotiiliverhotussa rivitaloyhtiössä. Kaukolämpö. Alakerrassa olohuone, keittiö, eteinen, kylpyhuone ja sauna. Yläkerrassa neljä makuuhuonetta sekä erillinen wc. Asunnossa on uusittu v.-14 keittiön kaapistot ja koneet ja yläkerran wc sekä remontoitu alakerran asuintilojen kaikki seinä- ja lattiapinnat (vinyylilattiat). V.-10 on remontoitu yläkerran seinä- ja lattiapinnat sekä v.-12 uusittu eteisen ja kylpyhuoneen kaapistot. Hyvin laitettu suojaisa oma piha-alue, jossa puupatio sekä oma varasto. Vapautuu nopeasti kaupasta!

Osoite: Vienolantie 2 B 7, 80140 Joensuu

Hinta: 159.000 €

Lisätietoa kohteesta...

Kuva

Liiketila Käpykankaalla
Liiketila/toimistotila 620 m²

Liikenteellisesti erinomaisella paikalla Käpykankaalla, omalla 2.338 m2:n tontilla sijaitseva v.-73 rakennettu ja v.-85 laajennettu liikekiinteistö. Rakennuksen kerrosala on noin 620 m2, tontilla rakennusoikeutta enimmillään 1.169 m2. Kaukolämpö. Useiden tuotanto- ja toimistokäyttöön soveltuvien huonetilojen lisäksi, kaksi keittiötä, sauna, kaksi pesuhuonetta, useita wc-tiloja, varastotiloja sekä teknisiä tiloja. Suurin yhtenäinen tila on noin 210 m2, mutta tilat soveltuvat kohtuullisen helposti jaettaviksi/muuteltaviksi. Tuotantotilojen vapaa korkeus on enimmillään noin 3,5 m. Kiinteistössä on koneellinen ilmanvaihtojärjestelmä, erikoisvahvistetut ikkunat, valokuituliittymä, kulunvalvontajärjestelmä sekä ATK-sisäverkko. Hyvät pysäköintitilat pihalla. Kohde on pääosin vuokrattu.

Osoite: Kuurnankatu 6, 80100 Joensuu

Hinta: 440.000 €

Lisätietoa kohteesta...

Kuva

Uusi rivitalohuoneisto Utrassa
2 h+kt+s, 45 m²

Tasokas, juuri valmistunut huoneisto julkisivultaan edukseen poikkeavassa rivitaloyhtiössä. Varusteina mm. huoneistokohtainen ilmanvaihto lämmön talteenotolla, Elisan kuituliittymä, saunassa tervaleppäpanelointi ja kuitu/led-valot, eteisessä liukupeiliovikaapit. Keittiötilassa erilliskoneet. Asuintiloissa lautaparketit. Oma autokatospaikka sisältyy hintaan. Lämmitysmuotona kaukolämpö vesikiertoisella lattialämmityksellä. Yhtiöllä oma tontti. Rauhallinen sijainti pientaloalueella lähellä Pielisjokea ja hyviä ulkoilualueita. Matkaa lähimpään päivittäistavarakauppaan noin 500 m ja Joensuun keskustaan noin 5 km, johon hyvät bussiyhteydet.

Osoite: Lasikuja 8 A 2, 80170 Joensuu

Hinta: 66.472,22 € + lainaos. 66.027,78 €

Lisätietoa kohteesta...

Kuva

Hissikerrostalohuoneisto keskustassa
4 h+kt+s, 90,5 m²

Eteläruutukaavalla vuonna 2010 valmistuneen hissikerrostalon ylimmän kerroksen siistikuntoinen huoneisto. Nykyaikaiset varusteet ja materiaalit. Varusteena myös viilennystä tuova ilmalämpöpumppu. Huoneistolla kaksi omaa lasitettua parveketta (parvekkeet kooltaan noin 14 m2 ja noin 7 m2). Toiseen parvekkeeseen käynti olohuoneesta ja toiseen yhdestä makuuhuoneesta. Huoneistolla on yhteistilojen yhteydessä kaksi omaa lämmintä varastoa (5 m2 ja 2,5 m2) sekä normaalin lämmin varastokomero. Mahdollisuus ostaa kaksi omaa osakkeellista autokatospaikkaa, joiden hinta 8.000 euroa/paikka. Tällaisia huoneistoja todella harvoin myynnissä.

Osoite: Sepänkatu 11 b, 80110 Joensuu

Hinta: 312.000 €

Lisätietoa kohteesta...

Kuva

Rivitalohuoneisto Karsikossa
3 h+k+s, 83 m²

Siistikuntoinen ja pohjaratkaisultaan avara huoneisto, joka on rakennettu vuonna 2003 taloyhtiön askarteluhuoneen tiloihin. Taloyhtiön on valmistunut vuonna 1973. Hyvä varusteet ja materiaalit, mm. asuinhuoneissa pyökkilautaparketit ja valkolakatut paneelikatot, keittiön kaapistoissa vaaleat mdf-ovet, ruokailutilan ja olohuoneen välissä lasivitriini, kokonaan laatoitettu pesuhuone sekä tyylikkäästi sisustettu ja valaistu sauna. Taloyhtiössä on uusittu mm. käyttövesiputket ja maanalaiset kanaalit, ulko- ja parvekeovet sekä kunnostettu piha-alueet ja sadevesijärjestelmät.

Osoite: Rukkitie 19 G, 80260 Joensuu

Hinta: 114.000 € + lainaos. 8.079 €

Lisätietoa kohteesta...

Kuva

Omakotitalo Mutalassa
4 h+k+th+s+ph+askartelu-/varastotila, ha. 121 m², ka. 179 m²

Erinomaisella paikalla Mutalassa vain 2,5 km keskustasta, omalla isolla tontilla sijaitseva vuonna 1980 valmistunut tiiliverhottu omakotitalo. Olohuoneen ja kolmen makuuhuoneen lisäksi takkahuone sekä erillisellä sisäänkäynnillä varustettu iso askartelu- ja varastotila. Iso vehreä piha-alue, jossa istutuksia sekä kulkuväylät osittain laatoitettu. Öljylämmityksen lisäksi keittiössä vuolukivinen leivinuuni sekä takkahuoneessa tiiliavotakka. Kattila, poltin ja öljysäiliö uusittu 2000-luvulla. Patteriputkisto koeponnistettu vuonna 2016.

Osoite: Kurjenkatu 5, 80160 Joensuu

Hinta: 169.000 €

Lisätietoa kohteesta...

Kuva

Vapaa-ajan paikka Viinijärven rannalla
Tupa+ph/wc+s+kuisti, n. 58 m²

Viinijärven rannalla noin 38 km Joensuusta sijaitseva vapaa-ajan paikka omalla 3.150 m2:n tontilla. Pihapiirissä uusi vuonna 2015 valmistunut ympärivuotiseen käyttöön soveltuva 36 m2:n hyvätasoinen lomarakennus,jossa tupa, pesuhuone/wc, sauna ja eteistilat. Näiden tilojen lisäksi tilava katettu kuisti. Rakennuksen sähköistys aurinkopaneeleilla. Pesuvedet pumpulla omasta kaivosta. Wc:n ja muiden tilojen viemäröinti hoidettu nykyisten määräysten mukaisesti. Varusteina mm. varaavatakka, kaasuliesi/uuni, kaasu-/sähköjääkaappi. Hyvätasoiset, nykyaikaiset varusteet ja pintamateriaalit mm. kaikki lattiat laatoitettu (lattialämmitysvaraus). Päärakennuksen lisäksi vanhempi peruskunnostettu noin 30 m2:n aittarakennus, varastorakennus, puuliiteri sekä verkkovaja. Länteen avautuvalta rannalta selälle johtava rantaväylä on ruopattu vuonna 2015.

Osoite: Viinijoentie 28 C, 83700 Sotkuma

Hinta: 69.000 €

Lisätietoa kohteesta...

Kuva

Paritalohuoneisto Kolilla
3 h+k+s, 57,5 m² + parvi

Loma-Kolilla, aivan Pielisen rannan tuntumassa sijaitseva hyväkuntoinen vuonna 1991 valmistunut hirsi/puurakenteinen paritalohuoneisto neljän loma-asunnon taloyhtiössä. Huoneistossa keittiö, kaksi makuuhuonetta, pesuhuone ja sauna sekä iso makuu-/oleskeluparvi. Todella tilava lasitettu terassi, josta avautuu näkymät Pieliselle. Hyvä sijainti Kolin laskettelu-, hiihto- ja retkeilymahdollisuuksien sekä kylpyläpalvelujen läheisyydessä. Myydään irtaimistoineen.

Osoite: Satamatie 10 A, 83960 Koli

Hinta: 102.000 €

Lisätietoa kohteesta...

Kuva

Omakotitalo Liperin Kaatamossa
3 h+tupak.+ph+s, 60 m²

Liperin Kaatamon kylällä omalla 1.500 m2:n tontilla sijaitseva alunperin vuonna 1900 rakennettu hirsirunkoinen omakotitalo, joka on peruskorjattu vuonna 1990. Sähkölämmityksen lisäksi tuvassa leivinuuni ja toisessa alakerran huoneessa pönttöuuni ja toisessa varaava takka. Tuvasta käynti perinteiseen isoon ruokakomeroon, jonka alla pieni kellari. Talon lisäksi tontilla on vuonna 1994 rakennettu, kerrosalaltaan 56 m2:n pääosin lämpöeristetty autotallirakennus, jossa tilat kahdelle autolle sekä liiteri. Talo myydään kunnostettavaksi/remontoitavaksi. Tässä remonttitaitoiselle oiva kohde edullisesti!

Osoite: Ristinkyläntie 1, 83330 Kaatamo

Hinta: 55.000 €

Lisätietoa kohteesta...

Kuva

Kerrostalohuoneisto Noljakassa
2 h+kt+s, 50 m²

Noljakkaan juuri valmistunut 29 huoneiston hissikerrostalo. Huoneistot ovat hyvin suunniteltuja ja niissä on hyvät, nykyaikaiset materiaalit ja varusteet, joihin voit tässä vaiheessa myös itse vaikuttaa. Kaikissa huoneistoissa lasitetut parvekkeet. Huoneistojen veden-, sähkö- ja kaukolämmönkulutukset mitataan huoneistokohtaisilla mittareilla, joten maksat näistä kuluista vain oman todellisen kulutuksesi mukaan! Kohde soveltuu hyvin myös sijoittajalle. Mahdollisuus ostaa oma autokatospaikka 5.500 eurolla tai oma autopistokepaikka 1.000 eurolla.

Osoite: Apilakuja 1 as. 29, 80140 Joensuu

Hinta: 161.600 €

Lisätietoa kohteesta...

Kuva

Auto/teollisuushalli
395 m² + 250 m²

Hyvällä paikalla Ylämyllyllä sijaitseva v.-08 valmistunut moneen käyttöön soveltuva auto/teollisuushalli. Oma 6.490 m²:n tontti, joka jaetaan hallinnanjakosopimuksella naapurin kanssa. Hallirakennus koostuu n. 395 m²:n lämpimästä, läpiajettavasta ja n. 5 metrin vapaakorkeudella olevasta yhtenäisestä tilasta, jossa on mm. neljät korkeat ovet ja todella pitkä rasvamonttu. Lisäksi kattilahuone ja wc/suihkutila. Edullinen lämmitys puukattilalla ja vesikiertoisella lattialämmityksellä. Hallirakennuksen kyljessä on n. 250 m²:n keskeneräinen varastolaajennusosa, jossa on asfalttilattia. Piha-alueet on pääosin asfaltoitu. Vapautuu nopeasti kaupasta!

Osoite: Ylämyllyntie 87 a, 80400 Ylämylly

Hinta: 260.000 €

Lisätietoa kohteesta...