etuovi.comoikotie.fi

Kohteemme

Kuva

Rivitalohuoneisto Karsikossa
3 h+k+s, 83 m²

Todella siistikuntoinen ja pohjaratkaisultaan avara huoneisto, joka on rakennettu vuonna 2003 taloyhtiön askarteluhuoneen tiloihin. Taloyhtiön on valmistunut vuonna 1973. Hyvä varusteet ja materiaalit, mm. asuinhuoneissa pyökkilautaparketit ja valkolakatut paneelikatot, keittiön kaapistoissa vaaleat mdf-ovet, ruokailutilan ja olohuoneen välissä lasivitriini, kokonaan laatoitettu pesuhuone sekä tyylikkäästi sisustettu ja valaistu sauna. Myös taloyhtiöön tehty paljon mittavia remontteja.

Osoite: Rukkitie 19 G 2, 80260 Joensuu

Hinta: 93.000 e + lainaos. n. 10.700 €

Lisätietoa kohteesta...

Kuva

Omakotitalo Reijolassa
4 h+k+th+khh+s, ha. 160 m² + kahden auton talli

Todella siistikuntoinen, huolella pidetty vuonna 1991 valmistunut pääosin keltatiiliverhottu talo avaria asuintiloja arvostavalle. Talon sisäpinnat, kalusteet ja koneet on uudistettu tämän päivän trendejä vastaaviksi. Sähkölämmityksen lisäksi varaava takka sekä ilmalämpöpumppu. Varusteena myös keskuspölynimuri. Talon yhteydessä todella iso puupatio. Erillinen 56 m2:n lämpöeristetty rakennus, jossa kahden auton talli ja kaksi varastoa. Lisäksi leikkimökki. Oma todella hyvin hoidettu, kokonaan lauta- ja pensasaidoilla rajattu 1.600 m2:n kulmatontti. Tässä hinta-laatusuhteeltaan erinomainen koti.

Osoite: Huvimäentie 13, 80330 Reijola

Hinta: 189.000 €

Lisätietoa kohteesta...

Kuva

Paritalohuoneisto Lehmossa
3 h+k+khh+s, 94 m² + autotalli ja varastot

Rauhallisella pientaloalueella, palvelujen äärellä v.-08 valm. tilava paritalokolmio, jollaisia todella harvoin myynnissä. Avara pohjaratkaisu. Hyvät varusteet ja materiaalit. Sähkölämmityksen lisäksi takka/leivinuuni sekä ilmalämpöpumppu. Huoneistolla oma, automaattiselle nosto-ovelle ja vesipisteellä varustettu noin 20 m²:n lämpöeristetty autotalli, ikkunallinen noin 10 m²:n lämpöeristetty varasto sekä noin 3 m²:n lämpöeristämätön varasto. Oma 1.127 m2:n tontti, joka jaettu puoliksi naapurihuoneiston kanssa. Piha-alueen sisääntuloalueet asfaltoitu.

Osoite: Peltolantie 10 B, 80710 Lehmo

Hinta: 162.000 €

Lisätietoa kohteesta...

Kuva

Omakotitalo Marjalassa
5 h+k+khh+ph+s, ha. 130 m²

Hyväkuntoinen ja tilava v.-13 valm. omakotitalo puistoon rajoittuvalla kaupungin 936 m2:n vuokratontilla. Neljä makuuhuonetta, avara keittiö, joka avautuu olohuoneeseen sekä tilavat kodinhoito- ja pesutilat. Hyvät säilytystilat; vaatehuone, runsaasti kaapistoja, lisäksi kaksi varastoa ja kellari. Lämmitysmuotona sähkölämmitys (lattia) sekä poistoilmalämpöpumppu, jonka ilman esilämmitys maalämpöpiirillä, lisäksi varaava takkaleivinuuni. Lämmityksen ohjaus Kotivo-järjestelmällä. Avaralle takapihalle avautuva katettu terassi. Talon yhteydessä autokatos. Vapautuu tarvittaessa nopeasti.

Osoite: Kesätuulentie 2, 80140 Joensuu

Hinta: 243.000 €

Lisätietoa kohteesta...

Kuva

Hissikerrostalohuoneisto Penttilässä
3 h+k+s+viherhuone, 102,5 m² + autohallipaikka

Kaupunkiasunto huippusijainnilla - esteetön, huikea näkymä Pielisjoelle, Ilosaareen ja joen yli kaupunkiin! Hissikerrostalon, lasitetulla parvekkeella oleva saunallinen, tilava kolmio v.-89 valm. taloyhtiössä. Erillisen wc:n lisäksi toinen wc pesuhuoneessa. Hyvät säilytystilat; asunnossa kaksi hyvänkokoista vaatehuonetta, komeroita sekä taloyhtiön yhteistiloissa varastokomero ja kylmäkellari. Huoneistolle kuuluu oma autohallipaikka. Hyvin hoidetussa taloyhtiössä tehty mm. piha-alueen kunnostus, vesikattojen maalaukset/korjaukset, salaojien ja jätevesipumppaamon rakentaminen sekä lämmönsiirtimen ja ulko-ovien uusinta. Parhaillaan menossa rappukäytävien kunnostusremontti. Torille matkaa reilu kilometri, muutoinkin kaikkien palvelujen äärellä!

Osoite: Penttilänkatu 1 E 31, 80220 Joensuu

Hinta: 218.000 €

Lisätietoa kohteesta...

Kuva

Rivitalohuoneisto Hukanhaudalla
2 h+k+s, 57,5 m²

Täydellisesti vuonna 2019 remontoitu vaaleasävyinen päätykaksio vuonna 1984 valmistuneessa rivitaloyhtiössä. Huoneistossa uusittu/remontoitu mm. keittiön kaapistot ja koneet, vaatekomerot, lattia- ja seinäpinnat, väliovet, wc, pesuhuone ja sauna. Todella hyvin toteutettu pohjaratkaisu. Oma varasto sisääntulon yhteydessä. Huoneiston käytössä autokatospaikka. Lämmitysmuotona kaukolämpö. Erinomainen sijainti rauhallisella pientaloalueella, hyvin ulkoilualueiden äärellä.

Osoite: Viskaalintie 1 B 5, 80230 Joensuu

Hinta: 112.000 €

Lisätietoa kohteesta...

Kuva

Kerrostalohuoneisto Karsikossa
3 h+k+(s), 74,5 m²

Nopeasti kaupasta vapautuva, peruskuntoinen 1. asuinkerroksen läpitalon päätyhuoneisto vuonna 1979 valmistuneessa hissitalossa. Lasitettu parveke piha-alueelle päin. Hyvä sijainti lähellä monipuolisia ulkoilualueita, päiväkotia ja päivittäistavarakauppaa. Joensuun keskustaan matkaa vain noin 2 km.

Osoite: Karsikonkatu 6 C 19, 80260 Joensuu

Hinta: 69.000 €

Lisätietoa kohteesta...

Kuva

Kerrostalohuoneisto Karsikossa
3 h+k+s, 74,5 m²

Heti vapaa, siistikuntoinen ylimmän kerroksen läpitalonhuoneisto vuonna 1978 valmistuneessa kerrostalossa. Keittiön kaapistot uusittu vuonna 2009. Kokonaan laatoitettu pesuhuone remontoitu vuonna 2006. Valmistumisen jälkeen rakennettu sauna remontoitu vuonna 2019. Asuinhuoneiden seinäpinnat tapetoitu/maalattu vuonna 2019. Lasitettu parveke piha-alueelle päin. Hyvä sijainti monipuolisten ulkoilualueiden äärellä vain noin 2 km Joensuun keskustasta.

Osoite: Karsikonkatu 2 C 27, 80260 Joensuu

Hinta: 82.000 €

Lisätietoa kohteesta...

Kuva

Luhtitalohuoneisto Rantakylässä.
2 h+k, 60 m²

Erittäin hyväkuntoinen, kauttaaltaan remontoitu tilava kaksio v.-75 valm. taloyhtiössä. Asunnon keittiö ja pesuhuone on remontoitu v.-17. Avarat asuinhuoneet, joissa v.-16 asennetut laminaattilattiat ja v.-12/-19 tapetoidut ja maalatut seinät. Makuuhuoneessa ja eteisessä uudet liukuovikomerot. Koko asunnon levyinen parveke. Hyvin hoidetussa taloyhtiössä uusittu mm. käyttövesiputket, ikkunat, ulko-ovet, lämmönsiirrin, ovilipat, salaojat ja routaeristeet sekä maalattu parvekkeet.

Osoite: Kuohutie 2 H 55, 80160 Joensuu

Hinta: 85.000 €

Lisätietoa kohteesta...

Kuva

Omakotitalo Pielisjoen rannalla Jakokoskella
4 h+k+khh+s, ha. 100 m² / ka. 113 m²

Pielisjoen rannalla Jakokoskella, omalla 2.647 m2:n rantatontilla erittäin siistikuntoinen vuonna 2010 valmistunut omakotitalo, joka sijaitsee noin 25 metriä rannasta, jossa omaa rantaviivaa noin 50 metriä. Talossa avara pohjaratkaisu, jossa ei ole hukkaneliöitä. Lämmitysmuotona lattialämmitys sähköllä sekä lisänä takka/leivinuuni ja ilmalämpöpumppu. Asuinhuoneissa on juuri uusittu laminaattilattiat sekä maalattu asuinhuoneiden seinäpinnat. Keittiössä juuri uusittu lattialaatoitus. Kunnallinen vesi ja viemäröinti. Erillinen rakennus, jossa autokatos sekä lämpöeristetty noin 7 m2:n varasto.

Osoite: Uitonsuontie 11 d, 81220 Jakokoski

Hinta: 225.000 €

Lisätietoa kohteesta...

Kuva

Rivitalohuoneisto Utrassa
3 h+kt+khh+s, 69 m²

Siistikuntoinen huoneisto vuonna 2004 valmistuneessa, pääosin keltatiiliverhotussa rivitaloyhtiössä. Nykyaikaiset materiaalit ja varusteet. Erillisen wc:n lisäksi wc-istuin myös kph:ssa. Tilava kodinhoitohuone, josta käynti omalle puistoalueeseen rajoittuvalle piha-alueelle. Sähkölämmityksen lisäksi Kermasaven varaavatakka sekä ilmalämpöpumppu, Oma autokatospaikka ja todella tilava lämminvarasto sekä erillinen varasto takkapuille. Rauhallinen sijainti erinomaisten ulkoilualueiden äärellä.

Osoite: Veljestenkatu 2 B 6, 80170 Joensuu

Hinta: 145.000 €

Lisätietoa kohteesta...

Kuva

Omakotitalo ja rantamökki Viinijärven rannalla Vaiviossa
5 h+k+khh+s, ha. 166 m² + 22 m²

Omakotitalo ja rantamökki omalla 2,0315 ha:n Viinijärven rantatontilla vain noin 20 km Joensuusta! Hyväkuntoinen, tiiliverhottu ja asuinalaltaan 166 m²:n ok-talo on rakennettu v.-88 ja laajennettu v.-01-02 aikana. Sähkölämmitys, lisäksi keittiössä tiilinen leivinuuni ja olohuoneessa varaava tiilitakka. Vesiosuuskunnan vesi ja viemäri. Kaksi järvelle avautuvaa terassia ja hyvin hoidetut, osittain luonnontilaiset piha-alueet. Hirsinen, sähköistetty noin 22 m²:n rantamökki on valmistunut v.-88. Mökissä on tupa, pukuhuone ja sauna. Sähkölämmitys ja tiilitakka. Omaa, lounaaseen avautuvaa rantaviivaa noin 65 m; hiekkapohjainen, lapsiystävällinen ranta. Hyvä laituri. Pihapiirissä lisäksi autokatos kahdelle autolle, jonka yhteydessä lämpöeristetty varasto sekä hirsinen grillikatos ja erillinen pieni liiteri/varasto.

Osoite: Maaherrantie 32 C, 83460 Harinjärvi

Hinta: 289.000 €

Lisätietoa kohteesta...

Kuva

Rivitalohuoneisto Noljakassa
5 h+k+s, 98 m²

Noljakanmäellä hyväkuntoinen ja tilava perheasunto v.-87 valm. pääosin valkotiiliverhotussa rivitaloyhtiössä. Kaukolämpö. Alakerrassa olohuone, keittiö, eteinen, kylpyhuone ja sauna. Yläkerrassa neljä makuuhuonetta sekä erillinen wc. Asunnossa on uusittu v.-14 keittiön kaapistot ja koneet ja yläkerran wc sekä remontoitu alakerran asuintilojen kaikki seinä- ja lattiapinnat (vinyylilattiat). V.-10 on remontoitu yläkerran seinä- ja lattiapinnat sekä v.-12 uusittu eteisen ja kylpyhuoneen kaapistot. Hyvin laitettu suojaisa oma piha-alue, jossa puupatio sekä oma varasto.

Osoite: Vienolantie 2 B 7, 80140 Joensuu

Hinta: 136.000 €

Lisätietoa kohteesta...

Kuva

Rivitalohuoneisto Noljakassa
3 h+k+s, 80 m²

Noljakanmäellä vuonna 1987 valmistuneen rivitalon siistikuntoinen päätyhuoneisto. Asuintiloina 1. krs:ssa olohuone, erillinen keittiö, pesuhuone/wc, sauna ja eteistilat sekä 2. krs:ssa kaksi makuuhuonetta, aulatila ja wc. Nykyaikaiset materiaalit ja varusteet. Oma helppohoitoinen liuskekivillä laatoitettu suojaisa piha-alue, jonka yhteydessä oma varasto.

Osoite: Vienolantie 2 A 1, 80140 Joensuu

Hinta: 119.000 €

Lisätietoa kohteesta...

Kuva

Kerrostalohuoneisto keskustassa
2 h+k+kph, 61 m²

Keskustan palvelujen äärellä vuonna 1965 valmistuneen kerrostalon 1. asuinkerroksen heti vapaa, siistikuntoinen läpitalonhuoneisto. Asuinhuoneissa laminaattilattiat. Kokonaan laatoitettu, suihkukaapilla varustettu pesuhuone/wc. Erillinen keittiö, jonka kaapistot uusittu vuonna 2012. Reilunkokoiset huoneet. Lasitettu parveke piha-alueelle päin. Taloyhtiössä uusittu mm. ikkunat ja parvekeovet, käyttövesiputket sekä tehty viemäreiden sukitus.

Osoite: Kauppakatu 5 B 9, 80110 Joensuu

Hinta: 108.000 €

Lisätietoa kohteesta...

Kuva

Rivitalohuoneisto Käsämässä
2 h+k+s, 65 m²

Käsämässä, rauhallisella metsään rajoittuvalla vuokratontilla sijaitsevassa vuonna 1982 valmistuneessa taloyhtiössä oleva hyväkuntoinen kaksio. Asuntoa on laajasti remontoitu vuonna 2018 mm. pesuhuone, sauna, laminaattilattiat ja seinäpinnat. Asunto on heti vapaa. Joensuuhun matkaa noin 23 km, Ylämyllylle 10 km ja Liperiin 13 km.

Osoite: Vaiviontie 173 A 2, 83430 Käsämä

Hinta: 45.000 €

Lisätietoa kohteesta...

Kuva

Pienkerrostalohuoneisto Utrassa
2 h+kk+s, 52 m²

Heti vapaa, edullinen 2. krs:n parvekkeellinen huoneisto vuonna 1997 valmistuneessa rivi/pienkerrostalossa. Käytännöllinen pohjaratkaisu, jossa ei ole hukkaneliöitä. Kokonaan laatoitettu pesuhuone, joka on juuri remontoitu kalusteita lukuun ottamatta. Tilava parveke länteen päin. Hyvä sijainti monipuolisten ulkoilureittien ja Utran saaren virkistysalueen äärellä. Hyvät bussiyhteydet keskustaan.

Osoite: Sahamyllynkatu 52 B 13, 80170 Joensuu

Hinta: Mh. 46.000 € + lainaos. 25.000 €

Lisätietoa kohteesta...

Kuva

Omakotitalo ja kesämökki Höytiäisen rannalla Huhmarisessa
4-5 h+k+khh+s, ha 152 m²

Kaunis, omarantainen kokonaisuus Höytiäisellä - omakotitalo, kesämökki ja metsätila - Huhmarisessa alle 30 km Joensuusta. Hyväkuntoinen v.-03 valm. omakotitalo, jossa sähkölämmitys (lattia), lisäksi vuolukivinen takkaleivinuuni. Talon yhteydessä lämpimät varastot ja autotalli. Lisäksi v.-97 rak.ja v.-05 laaj. yli 100 m2:n piharakennus, jossa kaksi autotallia, varasto sekä kaksi liiteriä. Rannassa v.-80 valmistunut 5" höylähirrestä tehty noin 52 m2:n sähköistetty kesämökki, jossa takkatupa minikeittiöllä, mh, pukuhuone, sauna ja lasitettu terassi. Talo ja kesämökki sijaitsevat omarantaisella 1,7254 ha:n tilalla, johon rajoittuu erillinen omarantainen 6,796 ha:n metsätila.

Osoite: Ranta-ahontie 17, 83720 Kuorevaara

Hinta: 325.000 €

Lisätietoa kohteesta...

Kuva

Rivitalohuoneisto Vehkalahdella
2 h+k+khh+s, 56 m²

Suositulla pientaloalueella, lähellä Pyhäselän ranta-alueita v.-10 valm. rivitalon siistikuntoinen huoneisto. Erinomainen pohjaratkaisu. mm. olohuoneeseen avautuva keittiö, erillinen kodinhoitohuone sekä erillinen wc. Hyvät varusteet ja materiaalit. Takapihalla terassi ja oma piha-alue. Huoneistolle kuuluu myös oma autokatospaikka sekä kaksi varastoa.

Osoite: Vehkataival 27 b B 3, 80220 Joensuu

Hinta: 144.000 €

Lisätietoa kohteesta...

Kuva

Kerrostalohuoneisto keskustassa
2 h+k+kph, 52 m²

Siistikuntoinen vuosien 2009 - 2012 aikana remontoitu ylimmän kerroksen huoneisto vuonna 1976 valmistuneessa talossa. Huoneistossa uusittu/remontoitu keittiön kaapistot ja koneet, pesuhuone kalusteineen, eteisen ja makuuhuoneen liukuovikaapistot, laminaattilattiat ja seinäpinnat. Taloyhtiössä uusittu mm. käyttövesiputket, ikkunat ja ovet sekä tehty kattoremontti.

Osoite: Kalastajankatu 19 A 7, 80110 Joensuu

Hinta: 107.000 € + tuleva parvekeremontti n. 7.800 €

Lisätietoa kohteesta...

Kuva

Paritalohuoneisto Ylämyllyllä
3 h+k+khh+s, 82 m²

Ylämyllyn vanhassa taajamassa, rauhallisella pientaloalueella siistikuntoinen paritalohuoneisto vuonna 2011 omalle tontille valmistuneessa viiden huoneiston taloyhtiössä. Nykyaikaiset, hyvät varusteet ja materiaalit. Sähkölämmityksen lisäksi kaakelipintainen varaava takka, jossa haudutus leivinuuni. Lisäksi myös lämpöä ja kesäkuumalla viilennystä tuova ilmalämpöpumppu. Oma autokatospaikka, jonka yhteydessä oma varasto. Huoneistolla lisäksi erillinen lämpöeristetty varasto.

Osoite: Alatie 1 A 1, 80400 Ylämylly

Hinta: 164.000 €

Lisätietoa kohteesta...

Kuva

Omakotitalotontti Kontiolahdella
1.414 m²

Kontiolahden kirkonkylällä, erinomaisella paikalla korttelissa 88 oleva oma 1.414 m2:n omakotitalotontti (AO) nro2, jossa rakennusoikeutta 353 m2 (e=0,25). Tontti rajautuu takarajaltaan puistokaistaleeseen. Myytävänä myös samalla tilalla olevat neljä muuta omakotitalotonttia: - nro 1/1.431 m2 19.000 € - nro 3/1.434 m2 20.000 € - nro 4/1.470 m2 21.000 € - nro 5/1.350 m2 19.500 €. Lohkomiskulut jää ostajalle.

Osoite: Yrittäjäntie 1, 81100 Kontiolahti

Hinta: 19.000 €

Lisätietoa kohteesta...

Kuva

Rivitalohuoneisto Hukanhaudalla
2 h+k+s, 64 m²

Hyvällä paikalla Hukanhaudalla sijaitsevassa vuonna 1979 valmistuneessa rivitalossa oleva tilava, peruskuntoinen saunallinen kaksio. Sisääntulon yhteydessä oma varasto. Kaukolämpöön liitetyssä taloyhtiössä on uusittu mm. käyttövesiputket, huopakatteet, ulko-ovet ja lukitukset sekä tehty huoltomaalauksia. Huoneisto on SiunSoten työsuhdeasunto, mutta he luopuvat nyt kaikista näistä asunnoista. Sijoittajalle pitkäaikainen vuokralainen valmiina.

Osoite: Niinivaarantie 97 A 3, 80230 Joensuu

Hinta: 77.000 €

Lisätietoa kohteesta...

Kuva

Hissikerrostalohuoneisto keskustassa
2 h+k+s, 59 m²

Ydinkeskustassa, palvelujen äärellä vuonna 2006 valmistuneen hissitalon 2. krs:n tilava kaksio. Avara pohjaratkaisu sekä nykyaikaiset materiaalit ja varusteet. Esteetön pohjaratkaisu. Lasitettu parveke. Kesähelteillä viilennystä tuova ilmalämpöpumppu. Mahdollisuus ostaa oma, osakkeellinen verkko-ovella varustettu autokatospaikka 10.000 eurolla.

Osoite: Torikatu 32 a A 6, 80100 Joensuu

Hinta: 175.000 €

Lisätietoa kohteesta...

Kuva

Omakotitalo Lehmossa
3 h+k+s, ha. n. 94 m² / ka. n. 137 m²

Omalla 2.500 m2:n suojaisalla tontilla vuonna 1966 valmistunut talo lähellä alakoulua ja päivittäistavarakauppaa. Talossa uusittu mm. julkisivuverhous, ikkunat ja öljykattila arviolta 1980 -luvulla sekä patteriputkisto ja maanpäällinen öljysäiliö arviolta vuonna 2010/2013. Myös talon sisäpinnat ja keittiön kalusteet on uusittu arviolta 1980 -luvulla. Asuintiloina olohuone, keittiö, kaksi makuuhuonetta, wc, pesuhuone, sauna ja eteistilat. Taloyhteydessä autotalli ja varastotila. Lisäksi pieni kevytrakenteinen autotalli. Kunnallinen vesi- ja viemäröinti.

Osoite: Kylmäojantie 17, 80710 Lehmo

Hinta: 85.000 €

Lisätietoa kohteesta...

Kuva

Rivitalohuoneisto Kydössä
3 h+k+khh+s, 70 m²

Suositulla asuinalueella vuonna 2004 valmistunut pääosin keltatiiliverhotun rivitaloyhtiön hyväkuntoinen päätyhuoneisto. Avara, hyvin suunniteltu pohjaratkaisu. Hyvä varustetaso, mm. ilmalämpöpumppu, vuonna 2018 tehty koko takapihan kattava puupatio istutuksineen sekä Kermansaven varaava takka, jossa haudutusuuni. Huoneistolla oma, tilava lämpöeristetty varasto, jonne käynti omalta patiolta. Lisäksi oman autokatospaikan yhteydessä erillinen varasto polttopuille.

Osoite: Ojalanlenkki 1 B 4 , 80140 Joensuu

Hinta: 156.000 €

Lisätietoa kohteesta...

Kuva

Kerrostalohuoneisto keskustassa
4 - 5 h+k+s, 96,5 m²

Avara 2. kerroksen läpitalon päätyhuoneisto vuonna 1962 valmistuneessa talossa. Iso olohuoneen ja ruokailutilan yhdistelmä, joka on jaettu keittiöstä lasivitriinillä. Kolme makuuhuonetta sekä yksi moneen käyttöön soveltuva huone, josta käynti pesutiloihin. Erillinen ikkunallinen wc. Lasitettu parveke. Taloyhtiössä uusittu mm. käyttövesiputket, tonttivesijohto, ikkunat, parvekeovet, kaukolämpövaihdin sekä tehty viemäreiden sukitus.

Osoite: Sairaalakatu 17 B 14, 80100 Joensuu

Hinta: 129.000 € + lainaos. n. 9.700 €

Lisätietoa kohteesta...

Kuva

Omakotitalo Karhumäellä
4 h+k+khh+ph+s, ha. 135 m², ka. 165,5 m²

Karhunmäen kehittyvälle asuinalueelle kaupungin 1.102 m2:n vuokratontille elokuussa 2019 valmistuva hyvätasoinen yksikerroksinen omakotitalo. Todella avara ja käytännöllinen pohjaratkaisu. Tasokkaat materiaalit ja varusteet. Lämmitysmuotona kaukolämpö, vesikiertoisella lattialämmityksellä; lisäksi kaakelipintainen varaava takka. Talon yhteydessä katos kahdelle autolle, lämpöeristetty 8,6 m2:n varasto/tekninen tila sekä 13,5 m2:n kylmä varasto. Sisääntulo ja autokatos asfaltoidaan, nurmetukset tehdään ja takarajan rinteeseen laitetaan kuorikate.

Osoite: Suunnistajantie 7, 80230 Joensuu

Hinta: 249.000 €

Lisätietoa kohteesta...

Kuva

Kerrostalohuoneisto keskustassa
3 h+k+kph, 67,1 m²

Heti vapaa, siistikuntoinen vuonna 2000 remontoitu ylimmän kerroksen läpitalon kulmahuoneisto, hyvin hoidetussa vuonna 1963 valmistuneessa kerrostalossa. Huoneistossa uusittu remontin yhteydessä kaikki lattia- ja seinäpinnat, kalusteet ja koneet sekä pesuhuone/wc. Lasitettu parveke pääosin etelään päin. Taloyhtiössä uusittu mm. käyttövesiputket, lämmönsiirrin, ikkunat ja ovet sekä tehty julkisivu- ja parvekeremontti ja viemäreiden pinnoitus. Hyvä sijainti kauppapalvelujen vierellä, lähellä Pielisjokea

Osoite: Torikatu 8 A 15, 80100 Joensuu

Hinta: 115.000 €

Lisätietoa kohteesta...

Kuva

Omakotitalo Kontiolahdella
5 h+k+s, ha. n. 116 m² / ka. n. 173 m²

Edullinen, heti vapaa vuonna 1977 valmistunut ja vuosina 1990 / 1995 laajennettu talo lähellä Kontiolahden palveluja. Talossa uusittu / remontoitu mm. käyttövesiputket, pesuhuone ja sauna vuonna 2003, vesikate ja ulkolaudoituksen maalaukset vuonna 2013 sekä piha-alue vuonna 2013. Lisäksi uusittu asuinhuoneiden pintoja vuosina 2010 - 2015. Sähkölämmityksen lisäksi vuolukivinen varaavatakka. Talon yhteydessä lisäksi autotalli ja varasto sekä todella iso katettu sisääntulokuisti.

Osoite: Pääskysentie 1, 81100 Kontiolahti

Hinta: 68.000 €

Lisätietoa kohteesta...

Kuva

Rivitalohuoneisto Rääkkylän Kompakassa
1 h+kk+s, 36 m²

Myydään todella edullisesti vuonna 1989 valmistuneen keltatiiliverhotun rivitalon siistikuntoinen saunallinen yksiö. Asuinhuoneiden lattiat parkettia. Kokonaan laatoitettu pesuhuone. Ikkunallinen keittokomero, johon mahtuu pöytä. Suojaisa piha-alue.

Osoite: Hammaslahdentie 1053 b A 5, 82290 Nieminen

Hinta: 15.000 €

Lisätietoa kohteesta...

Kuva

Omakotitalo Pataluodossa
4 h+k+th+s, ha. 112 m² / ra. 150 m²

Omalla 588 m²:n tontilla vuonna 1979 valmistunut, hyvin pidetty tiiliverhottu talo. Hyvä sijainti arvostelulla Pataluodon asuinalueella lähellä Pielisjokea. Asuintiloina olohuone, keittiö, takkahuone, kolme makuuhuonetta, pesuhuone, sauna, wc ja eteistilat. Asuintilojen lisäksi talon yhteydessä varastotilat, talouskellari sekä autokatos. Öljykattila sähkövastuksella sekä lisänä leivinuuni ja avotakka. Kattilan yhteyteen on mahdollista asentaa ilmavesilämpöpumppu.

Osoite: Uikunkatu 1, 80160 Joensuu

Hinta: 129.000 €

Lisätietoa kohteesta...

Kuva

Omakotitalo Marjalassa
3-4 h+k+s, ha. 98 m², ka. 146,5 m²

Kivalla paikalla Marjalan kanavien maisemissa oleva hyväkuntoinen v.-01 valm. ok-talo Joensuun kaupungin 1.012 m2:n vuokratontilla. Hyvin toimivalla pohjaratkaisulla oleva koti, jossa lattiassa olevan sähkölämmityksen ja ilmalämpöpumpun tukena keittiössä tiilinen leivinuuni. Korotetulla katolla olevan olohuoneen ja kahden makuuhuoneen lisäksi moneen käyttöön soveltuva tilava työ-/kodinhoitohuone. Takapihalle avautuva katettu terassi sekä iso patio. Talon yhteydessä katos kahdelle autolle ja iso 17 m2:n varasto. Hoidetut piha-alueet ja kivetyt kulkuväylät.

Osoite: Kunnaskuja 6, 80140 Joensuu

Hinta: 179.000 €

Lisätietoa kohteesta...

Kuva

Omakotitalo Linnunlahdella
4 h+k+työhuone+ph+s, ha. 108 m²

Suositulla asuinalueella, lähellä yliopistoa ja Joensuun ydinkeskustaa Joensuun kaupungin 1.431 m2:n vuokratontilla v.-62 valm. omakotitalo. Lämmitys Jäspin sähkökattilalla vesikiertopatterien; lisäksi vuolukivinen takkaleivinuuni ja ilmalämpöpumppu. Taloa on 2000 luvulla remontoitu ja huollettu laajasti mm. keittiö, wc, lämminvesivaraaja ja patteritermostaatit uusittu, öljysäiliö tyhjennetty ja täytetty murskeella, vesikourut uusittu, tehty uusi terassi, pesuhuoneen seinät laatoitettu, peltikatto maalattu, asennettu korvausilmaventtiilit sekä pinnoitettu viemärit. Autotalli muutettu askartelu-/työhuoneeksi v.-89. Pihalla erillinen v.-87 rakennettu kahden auton katos, jonka yhteydessä liiteri ja varasto. Talon yhteydessä paljon varasto- ja säilytystilaa. Isolla tontilla marjapensaita, omenapuita ja istutuksia. Vapautuu nopeasti kaupasta!

Osoite: Huuhkajantie 3, 80130 Joensuu

Hinta: 98.000 €

Lisätietoa kohteesta...

Kuva

Hissitalohuoneisto Penttilänrannassa
3 h+kt+s, 70,5 m²

Penttilänrannan kehittyvällä asuinalueelle lähellä Pielijokea ja Ylisoutajansiltaa vuonna 2013 valmistuneen hissitalon heti vapaa 4. krs:n siistikuntoinen huoneisto. Avara pohjaratkaisu, jossa ei ole hukkaneliöitä. Nykyaikaiset hyvät varusteet ja materiaalit. Lasitettu parveke. Todella edullinen hoitovastike, vain 2.30 euroa/m2. Mahdollisuus ostaa myös oma osakkeellinen autohallipaikka 19.000 eurolla.

Osoite: Penttilänkatu 26 B 38, 80220 Joensuu

Hinta: 109.494 € + lainaos. 125.506 €

Lisätietoa kohteesta...

Kuva

Rivitalohuoneisto Kontiolahdella
3 h+k+s, 72 m²

Vaaleasävyinen päätyhuoneisto vuonna 1978 valmistuneessa, pääosin punatiiliverhotussa rivitaloyhtiössä. Asuinhuoneiden lattiapinnat uusittu sekä seinät ja katot maalattu vuonna 2017. Käytännöllinen pohjaratkaisu, jossa ei ole hukkaneliöitä. Oma tilava piha-alue, jonka yhteydessä lämpöeristämätön varasto.

Osoite: Peipontie 2 D 5, 81100 Kontiolahti

Hinta: 56.000 €

Lisätietoa kohteesta...

Kuva

Kerrostalohuoneisto keskustassa
3 h+k, 68 m²

Hyvällä paikalla keskustan tuntumassa ja lähellä yliopistoa sijaitsevan v.-74 valmistuneen kerrostalon ylimmän kerroksen läpitalon huoneisto. Taloyhtiössä uusittu mm. käyttövesiputket, ikkunat ja parvekeovet, yleiskaapelointi, tehty parvekeremontit ja kunnostettu parkkipaikat. Pääosin peruskuntoisessa asunnossa on hyvä ja käytännöllinen pohjaratkaisu.

Osoite: Kalevankatu 40 B 18, 80100 Joensuu

Hinta: 100.000 €

Lisätietoa kohteesta...

Kuva

Rivitalohuoneisto Hukanhaudalla
3 h+k+s, 75 m²

Keskeisellä paikalla Hukanhaudalla sijaitsevassa vuonna 1979 valmistuneessa rivitalossa oleva tilava ja siistikuntoinen kolmio. Huoneiston pintoja ja keittiö on remontoitu vuonna 2017-18. Reilun kokoinen oma piha-alue. Sisääntulon yhteydessä oma varasto. Kaukolämpöön liitetyssä taloyhtiössä on uusittu mm. käyttövesiputket, huopakatteet, ulko-ovet ja lukitukset sekä tehty huoltomaalauksia. Asunto on heti vapaa!

Osoite: Niinivaarantie 97 A 2, 80230 Joensuu

Hinta: 99.000 €

Lisätietoa kohteesta...

Kuva

Omakotitalo Marjalassa
5 h+k+aula+khh+ph+s, ha. 163 m², ka. 196 m²

Rauhallisella paikalla Marjalassa puistoon rajoittuvalla 972 m2:n kaupungin vuokratontilla oleva v.-06 valm. hyväkuntoinen ja tilava ok-talo. Hyvä pohjaratkaisu; mm. neljä makuuhuonetta, joista yksi alakerrassa, avaraan olohuoneeseen avautuva keittiö, tilava kodinhoitohuone, iso yläaula sekä kaksi erillistä wc:tä. Sähkölämmityksen lisäksi Kermansaven varaava takka/leivinuuni. Puistoon päin olevalle takapihalle avautuva tilava terassi ja patio. Yläkerrassa parveke. Talon yhteydessä noin 10 m2:n varasto sekä katos kahdelle autolle. Autokatoksen yläpuolella käyttöullakko. Hoidettu piha ja kivetyt kulkuväylät.

Osoite: Itätuulentie 13, 80140 Joensuu

Hinta: 198.000 €

Lisätietoa kohteesta...

Kuva

Omakotitalo Hukanhaudalla
3 h+k+s, ha. 85 m² / ra. 129 m²

Kysytyllä pientaloalueella lähellä Niinivaaran monipuolisia palveluja vuonna 1963 valmistunut, huolella pidetty talo sen ensimmäiseltä omistajalta. Talossa tehty paljon isoja, kalliita remontteja. Uusittu mm. käyttövesiputket, lämmitysputket, ikkunat ja ovet, peltikate, öljysäiliö, öljykattila ja -poltin, julkisivuverhous lisälämöerityksineen sekä pinnoitettu viemärit. Asuintilojen kalusteita ja pintoja uusittu viimeksi 1980 -luvulla. Talon yhteydessä autotalli. Puistoon rajoittuva, suojaisa 1.400 m²:n kaupungin vuokratontti.

Osoite: Sauvatie 5, 80230 Joensuu

Hinta: 108.000 €

Lisätietoa kohteesta...

Kuva

Kerrostalohuoneisto Niinivaaralla
4 h+k, 85,5 m²

Alimman asuinkerroksen siistikuntoinen läpitalonhuoneisto v.-72 valm. kerrostalossa. Valoisat, avarat huoneet, joissa v.-14 asennetut laminaattilattiat. Kylpyhuoneessa amme. Iso huoneistonlevyinen parveke, josta avautuu vehreät näkymät kirkkopuistoon. Taloyhtiössä uusittu mm. käyttövesiputket, lämmönsiirrin, ikkunat ja ovet sekä tehty kattoremontti. Hyvä sijainti lähellä palveluita, vain n. 1 km keskustasta. Huoneisto on ollut SiunSoten työsuhdeasunto, mutta he luopuvat nyt kaikista näistä asunnoista

Osoite: Tikkamäentie 13 B 9, 80200 Joensuu

Hinta: 93.856 € + lo. 10.144 €

Lisätietoa kohteesta...

Kuva

Kerrostalohuoneisto Niinivaaralla
3 h+k+kph, 72 m²

Ylimmän kerroksen (2. krs) siistikuntoinen läpitalonhuoneisto v.-72 valm. kerrostalossa. Valoisat, avarat huoneet. Iso huoneistonlevyinen parveke, josta avautuu vehreät näkymät kirkkopuistoon. Taloyhtiössä uusittu mm. käyttövesiputket, lämmönsiirrin, ikkunat ja ovet sekä tehty kattoremontti. Hyvä sijainti lähellä palveluita, vain n. 1 km keskustasta. Huoneisto on ollut SiunSoten työsuhdeasunto, mutta he luopuvat nyt kaikista näistä asunnoista

Osoite: Tikkamäentie 13 A 8, 80200 Joensuu

Hinta: 88.458 € + lo. 8.542 €

Lisätietoa kohteesta...

Kuva

Kerrostalohuoneisto Niinivaaralla
4 h+k+s, 99 m²

Erinomaisella paikalla Niinivaaralla sijaitsevassa vuonna 1978 valmistuneessa kerrostalossa oleva saunallinen 1. kerroksen läpitalon huoneisto. Siistikuntoisessa asunnossa on tilavat huoneet, erillinen wc sekä runsaasti säilytystilaa. Parveke sisäpihalle. Taloyhtiössä uusittu mm. huopakate, yläkerran pihanpuoleiset ikkunat, alakerran puuovet, ovikatokset sekä nuohottu IV-kanavat.

Osoite: Pälkjarvenkatu 2 A 1, 80200 Joensuu

Hinta: 110.000 €

Lisätietoa kohteesta...

Kuva

Autotalli Niinivaaralla
14,5 m²

Erinomaisella paikalla Niinivaaralla, aivan keskussairaalan tuntumassa olevassa vuonna 1972 valmistuneessa kerrostalossa oleva 14,5 m2:n autotalli. Talli on ns. paritalli eli kahden tallin välissä ei ole väliseinää. Mahdollisuus ostaa myös viereinen talli.

Osoite: Tikkamäentie 13 , 80200 Joensuu

Hinta: 10.000 €

Lisätietoa kohteesta...

Kuva

Kerrostalohuoneisto Niinivaaralla
2 h+k, 60 m²

Erinomaisella paikalla Niinivaaralla sijaitsevassa vuonna 1978 valmistuneessa kerrostalossa oleva tilava, 2. kerroksen kaksio. Asunnon pesuhuone on remontoitu arviolta 2000-luvun alussa. Parveke sisäpihalle. Taloyhtiössä uusittu mm. huopakate, yläkerran pihanpuoleiset ikkunat, alakerran puuovet, ovikatokset sekä nuohottu IV-kanavat.

Osoite: Pälkjärvenkatu 2 B 14, 80200 Joensuu

Hinta: 80.000 €

Lisätietoa kohteesta...

Kuva

Kerrostalohuoneisto Niinivaaralla
3 h+k, 80 m²

Erinomaisella paikalla Niinivaaralla sijaitsevassa vuonna 1978 valmistuneessa kerrostalossa oleva tilava, 1. kerroksen hyväkuntoinen kolmio. Asunnossa on tehty pintaremonttia vuonna 2018. Käytännöllinen pohjaratkaisu. Parveke sisäpihalle. Taloyhtiössä uusittu mm. huopakate, yläkerran pihanpuoleiset ikkunat, alakerran puuovet, ovikatokset sekä nuohottu IV-kanavat.

Osoite: Pälkjärvenkatu 2 A 3, 80200 Joensuu

Hinta: 98.000 €

Lisätietoa kohteesta...

Kuva

Paritalohuoneisto Ylämyllyllä (Jyri)
3 h+k+khh+s, 88 m²

Hyväkuntoinen v.-12 valm. paritalon puolikas pieneen metsäalueeseen rajoittuvalla omalla 2.891 m2:n tontilla, joka jaettu hallinnanjakosopimuksella neljälle asunnolle . Hyvät nykyaikaiset varusteet ja materiaalit. Olohuoneesta käynti katetulle terassille ja isolle patiolle. Lämmitysmuotona sähkölämmitys lattiassa, lisäksi varaava takka. Edulliset asumiskulut! Asunnon yhteydessä noin 3 m2:n varasto sekä autokatos. Asfaltoitu piha-alue, jossa lämmityspistoke toiselle autolle. Takapihalla erillinen puuliiteri.

Osoite: Korpraalintie 4 c, 80400 Ylämylly

Hinta: 164.000 €

Lisätietoa kohteesta...

Kuva

Omakotitalo Linnunlahdella
4 h+k+ph+s, ha. 106 m², ka. 122 m²

Kysytyllä pientaloalueella v.-62 valm. ja vuosien varrella useampaan otteeseen remontoitu viihtyisä talo. Asuintiloina olohuone, keittiö, kolme makuuhuonetta, pesuhuone, sauna, eteistilat ja wc (toinen wc keskeneräinen). Makuuhuoneesta käynti isolle ulkopatiolle. Taloon on mm. uusittu käyttövesiputket, salaojat ja sadevesijärjestelmä, ikkunat, ulko-ovet, ulkovuoraus sekä tehty lisäeristys. V.-08 on talon yhteydessä oleva autotalli ja varasto muutettu asuinkäyttöön. Pihassa erillinen v.-07 rakennettu, lämpöeristetty kahden auton autotalli. Tilava 1.188 m2:n kaupungin vuokratontti, jossa paljon istutuksia, marjapensaita ja omenapuita.

Osoite: Kotkantie 7, 80130 Joensuu

Hinta: 124.000 €

Lisätietoa kohteesta...

Kuva

Kerrostalohuoneisto Niinivaaralla
3h+k+s+varasto, 110,5 m²

Erinomaisella paikalla Niinivaaralla hyväkuntoinen, persoonallinen ja tilava läpitalon perheasunto vuonna 1981 valmistuneessa kerrostalossa. Yläkerrassa kolme huonetta, keittiö ruokailutiloineen, eteinen, suihkulla varustettu wc sekä lasitettu parveke. Alakerrassa pukuhuone, wc, pesuhuone, sauna ja pieni työ-/varastohuone. Alakerrassa myös toinen sisäänkäynti. Keittiö, alakerran pesuhuone, sauna ja wc on remontoitu noin vuonna 2010, yläkerran wc vuonna 2013. Taloyhtiössä uusittu mm. lukitukset, huopakate, lämmönsiirrin, ikkunat ja parvekeovet sekä kunnostettu parvekkeet ja julkisivut. Mahdollisuus ostaa osakkeellinen 15,5 m2:n autotalli hintaan 16.000 euroa.

Osoite: Huvilakatu 10 D 19, 80200 Joensuu

Hinta: 159.000 €

Lisätietoa kohteesta...

Kuva

Omakotitalo Hammaslahdessa
8 h+k+khh+s, ha. 230 m²

Rauhallisella paikalla lähellä Hammaslahden keskustan palveluja, omalla 1.364 ha:n hyväpuustoiselle kovikkotontilla vuonna 1998 valmistunut 1 1/2 -kerroksinen talo, jossa on tilaa isomallekin perheelle. Asuintiloina alakerrassa olohuone, keittiö, kolme makuuhuonetta, iso kodinhoitohuone, pesuhuone, sauna, kaksi wc:tä ja eteistilat sekä yläkerrassa neljä makuuhuonetta iso aulatila ja wc. Asuintilojen lisäksi yläkerrassa tilava parveke. Erillinen pohjanalaltaan noin 125 m2:n rakennus, jossa iso autotalli, varastotilat sekä iso autokatos kahdelle autolle. Pihapiirissä lisäksi kota sekä leikkimökki.

Osoite: Oikopolku 16, 82200 Hammaslahti

Hinta: 229.000 €

Lisätietoa kohteesta...

Kuva

Vapaa-ajan paikka Viinijärven rannalla
Tupa+ph/wc+s+kuisti, n. 58 m²

Viinijärven rannalla noin 38 km Joensuusta sijaitseva vapaa-ajan paikka omalla 3.150 m2:n tontilla. Pihapiirissä uusi vuonna 2015 valmistunut ympärivuotiseen käyttöön soveltuva 36 m2:n hyvätasoinen lomarakennus,jossa tupa, pesuhuone/wc, sauna ja eteistilat. Näiden tilojen lisäksi tilava katettu kuisti. Rakennuksen sähköistys aurinkopaneeleilla. Pesuvedet pumpulla omasta kaivosta. Wc:n ja muiden tilojen viemäröinti hoidettu nykyisten määräysten mukaisesti. Varusteina mm. varaavatakka, kaasuliesi/uuni, kaasu-/sähköjääkaappi. Hyvätasoiset, nykyaikaiset varusteet ja pintamateriaalit mm. kaikki lattiat laatoitettu (lattialämmitysvaraus). Päärakennuksen lisäksi vanhempi peruskunnostettu noin 30 m2:n aittarakennus, varastorakennus, puuliiteri sekä verkkovaja. Länteen avautuvalta rannalta selälle johtava rantaväylä on ruopattu vuonna 2015.

Osoite: Viinijoentie 28 C, 83700 Sotkuma

Hinta: 58.000 €

Lisätietoa kohteesta...

Kuva

Paritalohuoneisto Kolilla
3 h+k+s, 57,5 m² + parvi

Loma-Kolilla, aivan Pielisen rannan tuntumassa sijaitseva hyväkuntoinen vuonna 1991 valmistunut hirsi/puurakenteinen paritalohuoneisto neljän loma-asunnon taloyhtiössä. Huoneistossa keittiö, kaksi makuuhuonetta, juuri laatoitettu pesuhuone ja sauna sekä iso makuu-/oleskeluparvi. Todella tilava lasitettu terassi, josta avautuu näkymät Pieliselle. Hyvä sijainti Kolin laskettelu-, hiihto- ja retkeilymahdollisuuksien sekä muiden palvelujen läheisyydessä. Myydään irtaimistoineen.

Osoite: Satamatie 10 A, 83960 Koli

Hinta: 91.000 €

Lisätietoa kohteesta...

Kuva

Omakotitalo Liperin Kaatamossa
3 h+tupak.+ph+s, 60 m²

Liperin Kaatamon kylällä omalla 1.500 m2:n tontilla sijaitseva alunperin vuonna 1900 rakennettu hirsirunkoinen omakotitalo, joka on peruskorjattu vuonna 1990. Sähkölämmityksen lisäksi tuvassa leivinuuni ja toisessa alakerran huoneessa pönttöuuni ja toisessa varaava takka. Tuvasta käynti perinteiseen isoon ruokakomeroon, jonka alla pieni kellari. Talon lisäksi tontilla on vuonna 1994 rakennettu, kerrosalaltaan 56 m2:n pääosin lämpöeristetty autotallirakennus, jossa tilat kahdelle autolle sekä liiteri. Saunassa ja pesuhuoneessa olevan kosteusvaurioepäilyn vuoksi talo myydään kunnostettavaksi/remontoitavaksi. Tässä remonttitaitoiselle oiva kohde edullisesti!

Osoite: Ristinkyläntie 1, 83330 Kaatamo

Hinta: 37.000 €

Lisätietoa kohteesta...