etuovi.comoikotie.fi

Kohteemme

Kuva

Paritalohuoneisto Mutalassa
4 h+k+rt+ph+s, n. 106m²

Kysytyllä pientaloalueella noin 3 km Joensuun keskustasta sijaitseva huoneisto omalle tontille vuonna 1975 valmistuneessa paritalossa. Huoneisto on valmistumisvuotta vastaavassa varuste- ja materiaalitasossa, joten monien mielestä se kaipaa jo täydellisen päivitysremontin. Asuintilojen lisäksi huoneistolle kuuluu autotalli ja varstotilat. Lämmitysmuotona on maalämpö, joka on tehty taloon vuonna 2011. Lisäksi taloon on tehty yläpohja lisälämmöneristys vuonna 2007, käyttövesiputkistojen uusiminen vuonna 2009 sekä viemäreiden pinnoitus vuonna 2021. Naapurihuoneiston kanssa tehdään hallinnanjakosopimus, joten tässä kulujen suhteesn kuin omakotitalossa.

Osoite: Metsästäjänkatu 31 as. 1, 80160 Joensuu

Hinta: 79.000 €

Lisätietoa kohteesta...

Kuva

Hissikerrostalohuoneisto eteläkeskustassa
2 h+k+kph, 50,5 m²

Eteläkeskustassa, lähellä Pielisjoen ja Pyhäselän ranta-alueita vuonna 1967 valmistuneen hissikerrostalon ylimmän kerroksen parvekkeellinen läpitalonhuoneisto, joka kaipaa monien mielestä jo mittavaa remonttia. Taloyhtiössä uusittu/remontoitu mm. käyttövesiputket, parvekkeet, ikkunat ja parvekeovet, porrakäytävien ja vesikaton maalaukset, lämmönvaihtimet, rakennettu hissit sekä sukitettu viemärit.

Osoite: Kalevankatu 4 a B 17, 80110 Joensuu

Hinta: Mh. 70.560 € + lainaos. 14.440 €

Lisätietoa kohteesta...

Kuva

Pienkerrostalohuoneisto Ylämyllyllä
3 h+k+s, 72,4 m²

Todella siistikuntoinen huoneisto, aivan Ylämyllyn palvelujen äärellä vuonna 2013 valmistuneen pienkerrostalon ensimmäisen kerroksessa. Käytännöllinen, avara pohjaratkaisu, jossa ei ole hukkaneliöitä. Tilava lasitettu parveke. Kaukolämpö, vesikiertoisella lattialämmityksellä. Huoneistossa lisäksi kesähelteillä viilennystä tuova ilmalämpöpumppu. Oma autokatospaikka ja oma lämmin varasto.

Osoite: Rännitie 1 C 4, 80400 Ylämylly

Hinta: 148.000 €

Lisätietoa kohteesta...

Kuva

Rivitalohuoneisto Rantakylässä
2 h+k+s, 61 m²

Rauhallisella asuinalueella, lähellä monipuolisia palveluja ja Pielisjoen ranta-alueita nopeasti kaupasta vapautuva huoneisto vuonna 1981 valmistuneessa kaukolämpö rivitalossa. Hyvä pohjaratkaisu, jossa ruokailutila avautuu olohuoneeseen. Erillinen wc. Huoneisto on kunnoltaan pääosin valmistumisvuoden tasossa.

Osoite: Pursitie 6 B 2, 80160 Joensuu

Hinta: 52.000 €

Lisätietoa kohteesta...

Kuva

Kerrostalohuoneisto keskustassa
2 h+k+kph, 54,5 m²

Heti vapaa 2. krs:n parvekkeellinen läpitalon huoneisto vuonna 1962 valmistuneessa kerrostalossa. Huoneistoon on juuri uusittu keittiön kaapistojen ovet, työtasot, lauvaari, hana ja kodinkoneet pääosin. Pesuhuone on kokonaan laatoitettu. Muutoin huoneisto on peruskuntoinen ja kaipaa jo pintaremonttia. Parveke piha-alueelle päin etelään. Taloyhtiössä uusittu/remontoitu mm. käyttövesiputket, ikkunat ja parvekeovet, viemäriputkien pinnoitus, julkisivu- ja parvekeremontti, piha-alueen perusparannustyöt, lämmönsiirrin sekä saunatilojen peruskorjaus.

Osoite: Sairaalakatu 15 B 20, 80100 Joensuu

Hinta: 84.000 €

Lisätietoa kohteesta...

Kuva

Omakotitalo Kontiolahdella
4 h+k+th+s, ha. 97,5 m² / ra. 145 m²

Alkuperäisten omistajien huolella pitämä omakotitalo, edullisella 1.300 m2:n kunnan vuokratontilla. Talossa uusittu mm. käyttövesiputket, ikkunat ja ovet, vesikate ja aluskate sekä keittiön kalusteet ja koneet. Sähkölämmityksen lisäksi leivinuuni sekä varaava takka. Asuintilojen lisäksi talon yhteydessä varasto sekä automaattisella nosto-ovella varustettu autotalli. Lisäksi erillinen noin 22 m2:n aitta/varastorakennus. Rauhallinen sijainti pientaloalueelle noin 1,8 km Kontiolahden keskustan palveluista.

Osoite: Kontutie 5, 81100 Kontiolahti

Hinta: 102.000 €

Lisätietoa kohteesta...

Kuva

Kerrostalohuoneisto keskustassa
2 h+k+kph, 54,7 m²

Siistikuntoinen, vuonna 2010 laajasti remontoitu ylimmän kerroksen tilava läpitalonhuoneisto Remontissa uusittu mm. keittiön kaapistot ja koneet, kokonaan laatoitettu pesuhuone kalusteineen sekä asuinhuoneiden seinät ja lattiapinnat. Huoneistolla lasitettu parveke, jonka yhteydessä myös alas laskettava markiisi. Tämä vuonna 1960 valmistunut kerrostaloyhtiö on poikkeuksellisen hyvin hoidettu. Yhtiössä on uusittu/remontoitu mm. käyttövesiputket, ikkunat, julkisivut, porraskäytävät, taloyhtiön saunaosasto, taloyhtiön piha-alueet sekä pinnoitettu viemärit. Taloyhtiö on myös poikkeuksellisen varakas, koska sen nettovarallisuus on noin 70.000 euroa. Taloyhtiö omistaa lisäksi mm. yhden liikehuoneiston.

Osoite: Kalevankatu 10 C 27, 80110 Joensuu

Hinta: 108.000 €

Lisätietoa kohteesta...

Kuva

Hissikerrostalohuoneisto Penttilänrannassa
2 h+kt+s, 38,5 m²

Siistikuntoinen 2. krs:n, lasitetulla parvekkeella varustettu huoneisto vuonna 2013 valmistuneessa hissikerrostalossa. Hyvät nykyaikaiset varusteet ja materiaalit. Kaukolämpö vesikiertoisella lattialämmityksellä. Hyvä sijainti puistoalueen laidalla, lähellä ylisoutajansiltaa.

Osoite: Kutterikuja 1 A 13

Hinta: 97.360 € + lainaos. 45.640 €

Lisätietoa kohteesta...

Kuva

Omakotitalo Utrassa
3 h+k+s, 105 m²

Rauhallisella pientaloalueella, lähellä Pielisjokea ja hyviä ulkoilualueita, puistoalueseen rajoittuvalla omalla 2.097 m2:n tontilla vuonna 1968 valmistunut tiiliverhottu talo. Edulliset asumiskulut. Lämmitysmuotona varaava vesikeskuslämmitys ilma-vesilämpöpumpulla tai vaihtoehtoisesti puulla. Patteri- ja käyttövesiputket uusittu sekä laitettu seiniin ja yläpohjaan lisälämpöeristys. Uusittu myös keittiön kaapiston ja koneet. Talon yhteydessä autotalli sekä varasto. Lisäksi erillinen varasto. Tontin takaosaan on mahdollista rakentaa myös toinen omakotitalo.

Osoite: Sahamyllynkatu 37, 80170 Joensuu

Hinta: 128.000 €

Lisätietoa kohteesta...

Kuva

Uusi paritalohuoneisto Lehmossa
4 h+kt+khh+s, 83 m²

Rauhallisella pientaloalueelle, rakenteilla oleva ja huhtikuun lopulla valmistuva paritalohuoneisto. Hyvät nykyaikaiset varusteet ja materiaalit, joihin voit myös itse vaikuttaa. Avara pohjaratkaisu. Huoneistolla oma autokatos sekä oma 15 m2:n lämminvarasto. Vesikiertoinen lattialämmitys vesi-ilmalämpöpumpulla. Kontiolahden kunnan 1.811 m2:n tontti, joka jaetaan hallinnanjakosopimukselle naapurihuoneiston kanssa. Hyvä sijainti lähellä loistavia ulkoilumaastoja sekä alakoulua.

Osoite: Pokorantie 1, 80710 Lehmo

Hinta: 198.000 €

Lisätietoa kohteesta...

Kuva

Rivitalohuoneisto Mutalassa
1 h+kk+s, 35 m² + autokatospaikka

Suositussa Mutalan kaupunginosassa saunallinen yksiö vuonna 1985 valmistuneessa keltatiiliverhotussa kaukolämpö rivitaloyhtiössä. Ikkunallinen tilava keittokomero. Olohuoneen yhteydessä alkovi. Huoneistolla poikkeuksellisen iso oma piha-alue. Huoneistolle kuuluu lisäksi autokatospaikka. Monipuolinen päivittäistavarakauppa tien toisella puolella. Lähellä lisäksi Jukolanportin liikekeskuksen palvelut. Matkaa Joensuun keskustaan vain noin 3,5 km, johon hyvät bussiyhteydet

Osoite: Kartoittajantie 1 A 2, 80100 Joensuu

Hinta: 63.000 €

Lisätietoa kohteesta...

Kuva

Hissikerrostalohuoneisto Noljakassa
1 h+kt+s, (Tupak+s) 33 m²

Siistikuntoinen, muuttovalmis huoneisto vuonna 2012 valmistuneen maalämmössä olevan hissitalon ensimäisessä asuinkerroksessa. Hyvät varusteet ja materiaalit. Tilava lasitettu parveke. Yhtiöllä oma tontti. Todella edulliset asumiskulut. Hoitovastike vain 2,50 €/m². Hyvä sijainti palvelujen äärellä. Hyvä vaihtoehto vaikka sijoitusasunnoksi.

Osoite: Suksimestarintie 2 A 1, 80140 Joensuu

Hinta: Mh. 56.421 € + lainaos. 32.579 €

Lisätietoa kohteesta...

Kuva

Rivitalohuoneisto Ylämyllyllä
2 h+k+kph, 57 m²

Ylämyllyn vanhassa taajamassa heti vapaa, siistikuntoinen huoneisto vuonna 1969 valmistuneessa rivitalossa. Huoneistossa juuri täydellisesti remontoitu, kokonaan laatoitettu pesuhuone/wc. Asuinhuoneissa siistit vaaleat laminaattilattiat sekä maalatut seinäpinnat. Taloyhtiössä uusittu mm. käyttövesiputket sekä saneerattu lämmitysjärjestelmä. Yhtiö on taloudellisesti hyvässä kunnossa ja sillä on oma tontti.

Osoite: Kärritie 1 B 15, 80400 Ylämylly

Hinta: 49.000 €

Lisätietoa kohteesta...

Kuva

Omakotitalo Marjalassa
5 h+k+aulah+khh+ph/s, ha. n. 178 m²

Lämminhenkinen, edukseen poikkeava vuonna 1998 valmistunut mansardikattoinen talo, jota sen alkuperäiset omistajat ovat pitäneet kaikilta osin hyvässä kunnossa. Asuintiloina alakerrassa olohuone, keittiö, makuuhuone, kodinhoitohuone, pesuhuone, sauna, wc ja eteistilat sekä yläkerrassa kolme makuuhuonetta, aulahuone ja pesuhuone/wc. Näiden tilojen lisäksi alakerrassa lasitettu kuisti sekä yläkerrassa lasitettu parveke. Kokonaisuudessa hyvät varusteet ja materiaalit. Vesikiertoisen sähkölämmityksen lisäksi varaavatakka sekä ilmalämpöpumppu. Erillisessä rakennuksessa katos kahdelle autolle, noin 23 m²:n lämpimät varastotilat sekä noin 30 m²:n käyttöullakko. Rauhallinen sijainti Marjalan vanhalla asuinalueella, metsäalueeseen rajoituvalla kadun päässä sijaitsevalla 1.060 m²:n kulmatontilla.

Osoite: Hillatie 3, 80140 Joensuu

Hinta: 245.000 €

Lisätietoa kohteesta...

Kuva

Rivitalohuoneisto Rantakylässä
3 h+k+s, 80 m²

Siistikuntoinen ja tilava II-taso huoneisto v.-84 valm. rivitaloyhtiössä. Alakerrassa olohuone, keittö/ruokailutila, wc ja eteistilat sekä yläkerrassa kaksi makuuhuonetta, pesuhuone/wc ja sauna. Huoneiston pesuhuone on remontoitu vuonna 2006, saunan lauteet on uusittu vuonna 2015 ja keittiö on remontoitu vuonna 2019, jolloin myös seiniä on maalattu. Oma laatoitetulla patiolla ja markiisilla varustettu piha-alue. Kaukolämpöön liitetyssä taloyhtiössä uusittu mm. lämmönsiirrin, patteritermostaatit, lukitukset sekä korjattu vesikate.

Osoite: Verkkotie 18 C 19, 80160 Joensuu

Hinta: 98.000 €

Lisätietoa kohteesta...

Kuva

Kerrostalohuoneisto keskustassa
3 h+k+kph, 71 m²

Ylimmän (3) krs:n siistikuntoinen vuonna 2018 remontoitu huoneisto vuonna 1968 valmistuneessa talossa. Huoneistossa uusittu keittiön kaapistot ja koneet, kokonaan laatoitettu pesuhuone/wc kalusteineen sekä huoneiden seinäpinnat. Yhtiössä uusittu/remontoitu mm. ikkunat ja parvekeovet, käyttövesiputket, yhtiön saunaosasto, porraskäytävät sekä tehty viemäreiden sukitus.

Osoite: Yläsatamakatu 18 A 9, 80100 Joensuu

Hinta: 122.000 €

Lisätietoa kohteesta...

Kuva

Rivitalohuoneisto Karsikossa
2 h+k+s, 49 m²

Karsikossa, viihtyisällä pientaloalueella sijaitsevassa v.-88 valm. rivitalossa oleva hyväkuntoinen saunallinen kaksio. Asunnossa on uusittu vuosien 2009 - 2014 aikana seinä-, lattia- ja kattopinnat, keittiön kalusteet ja kodinkoneet, pesuhuoneen kalusteet, väliovet, hanat sekä asennettu ilmalämpöpumppu. Huoneistolle kuuluu oma autokatospaikka. Sisääntulon yhteydessä oma varasto, lisäksi taloyhtiön yhteistiloissa maakellari. Heti vapaa! Taloyhtiössä tehty mm. yläpohjien lisäeristys, IV-kanavien puhdistus sekä vesikaton kunnostuksia.

Osoite: Innantie 33 A 3, 80260 Joensuu

Hinta: 89.000 €

Lisätietoa kohteesta...

Kuva

Omakotitalo Selkiellä
5 h+k+aulatila+khh+s, ha. 127 m²

Tässä ainutlaatuinen, westerntyylinen kokonaisuus omalla 6.277 m2:n tontilla hyvien ulkoilualueiden välittömässä läheisyydessä. Vuonna 2001 valmistunut ja vuonna 2018 laajasti remontoitu 1 1/2 -kerroksinen omakotitalo, jonka monia yksityiskohtia ei voi kuin hämmästellä. Asuintilojen lisäksi talossa noin 200 m2:n katetut kuistit sekä yläkerrassa noin 32 m2:n terassiparveke. Pihapiirissä lisäksi vuonna 2006 valmistunut lämpöeristetty rakennus, jossa noin 48 m2:n autotalli, noin 30 m2:n varastotilat sekä noin 37 m2:n katos. Sähkölämmityksen lisäksi talossa lisäksi leivinuuni ja ilmalämpöpumppu. Autotalli/varastorakennuksessa myös sähkölämmityksen lisäksi ilmalämpöpumppu. Kaikkien tilojen sähkökulutus ollut vain noin 18.500 kWh/v.

Osoite: Selkientie 73, 82110 Heinävaara

Hinta: 275.000 €

Lisätietoa kohteesta...

Kuva

Luhtitalohuoneisto Siihtalassa
2 h+k+s, 45,5 m²

Arvostetussa Siihtalan kaupunginosassa noin 2 km Joensuun ydinkeskustasta laadukkaan vuonna 2013 valmistuneen kivirakenteisen luhtitalon 1. asuinkerroksen huoneisto. Hyvät varusteet ja materiaalit. Oma lasitettu parveke. Kaukolämpö vesikiertoisella lattialämmityksellä. Yhtiöllä oma tontti. Sijoittajaostajalle valmiit vuokralaiset. Tämän hetkinen vuokra 720 euroa + vesi ja sähkö. Tarvittaessa huoneisto vapautuu sopimuksen mukaan.

Osoite: Männiköntie 9 a A 3, 80100 Joensuu

Hinta: 92.300 € + lainaos. 56.700 €

Lisätietoa kohteesta...

Kuva

Omakotitalo Reijolassa
4 h+k+tkh+ph+s+wc, ha. 111 m²

Rauhallisella paikalla Reijolassa omalla 1203 m2:n tontilla sijaitseva v.-77 valm. tiiliverhottu ok-talo. Sähkölämmityksen lisäksi ilmalämpöpumppu sekä tiilinen avotakka. Talossa on avarat huoneet ja peräti kolme vaatehuonetta, lisäksi kaksi varastoa ja autotalli. Vehreä, tilava tontti. Kiinteistöä on remontoitu vuosien saatossa mm. v.-01 käyttövesiputket, ikkunat, ulko-ovet, keittiö, wc ja huoneiden pinnat sekä v.-96 pesuhuone mutta talo kaipaa monen katsojan silmissä perusteellista remonttia, joka onkin huomioitu hinnassa. Heti vapaa!

Osoite: Antintie 12, 80330 Reijola

Hinta: 79.000 €

Lisätietoa kohteesta...

Kuva

Omakotitalo Polvijärvellä, Höytiäisen Ruopansaaressa
5 h+k+rt+yläaula+2 wc+ph+tornihuone, ha. 140 m², ka. 181 m²

Kaipaatko muutosta elämääsi - muuta asumaan saareen! Tässä ilmeikäs, persoonallinen ja hyväkuntoinen v.-07 valm. ok-talo omalla 1 ha:n rantatontilla. Lämmitysmuotona on sähkölämmitys, lisäksi vuolukivinen takka/leivinuuni/hellayhdistelmä. Vesiosuuskunnan vesiliittymä, jätevedet pienpuhdistamoon. Pohjaratkaisultaan talo on käytännöllinen ja toimiva, erikoisuutena tornihuone. Sähköistetty rantasauna on valm.-04. Pihapiirissä on lisäksi liiteri/varastorakennus sekä pieni aitta sekä ulkohuussi. Suojaista venematkaa noin 5 km, talvella tilalle on yhteys jäätietä pitkin.

Osoite: Eeronrannantie 31, 82825 Kinahmo

Hinta: 125.000 €

Lisätietoa kohteesta...

Kuva

Hissikerrostalohuoneisto keskustassa
2 h+kt+s, 51 m²

Erinomaisella sijainnilla, nopeasti kaupasta vapautuva siistikuntoinen 4. kerroksen huoneisto vuonna 2016 valmistuneessa hissikerrostalossa. Käytännöllinen pohjaratkaisu, jossa huomioitu myös liikunta-apuvälineitä käyttävien tarpeet. Huoneistosta ja sen lasitetulta parvekkeelta esteetön näkymä Pielisjoelle ja rantapuistoon Talon pihapiirissä monipuoliset palvelut mm. ruokaravintola, kotisairaanhoito, fysioterapeutti ja kuntosali. Vähintään yhden huoneistossa asuvan tulee olla vähintään 58 vuotias tai pysyvästi eläkkeellä, mutta huoneiston voi omistaa kuka tahansa.

Osoite: Rauhankatu 1 b A 21, 80100 Joensuu

Hinta: 189.000 €

Lisätietoa kohteesta...

Kuva

Rantatonttti Särkijärvellä Tikkalassa
2,118 ha

Hyväpuustoinen 2,118 ha:n rantatontti puhtaan ja kirkasvetisen Särkijärven rannalla Tohmajärven Tikkalassa. Tontille on mahdollisuus rakentaa poikkeamisluvalla omakotitalo tai vapaa-ajan rakennus. Rakennusoikeutta on 10 % tontin pinta-alasta. Joensuuhun matkaa noin 38 km, Tohmajärvelle noin 17 km ja Tikkalan kouluun ja päiväkotiin noin 3 km.

Osoite: Mustalahdentie 3, 82350 Tikkala

Hinta: 40.000 €

Lisätietoa kohteesta...

Kuva

Omakotitalotontti Kontiolahdella
1.414 m²

Kontiolahden kirkonkylällä, erinomaisella paikalla korttelissa 88 oleva oma 1.414 m2:n omakotitalotontti (AO) nro2, jossa rakennusoikeutta 353 m2 (e=0,25). Tontti rajautuu takarajaltaan puistokaistaleeseen. Myytävänä myös samalla tilalla olevat neljä muuta omakotitalotonttia: - nro 1/1.431 m2 19.000 € - nro 3/1.434 m2 20.000 € - nro 4/1.470 m2 21.000 € - nro 5/1.350 m2 19.500 €. Lohkomiskulut jää ostajalle.

Osoite: Yrittäjäntie 1, 81100 Kontiolahti

Hinta: 19.000 €

Lisätietoa kohteesta...

Kuva

Rivitalohuoneisto Rääkkylän Kompakassa
1 h+kk+s, 36 m²

Myydään todella edullisesti vuonna 1989 valmistuneen keltatiiliverhotun rivitalon siistikuntoinen saunallinen yksiö. Asuinhuoneiden lattiat parkettia. Kokonaan laatoitettu pesuhuone. Ikkunallinen keittokomero, johon mahtuu pöytä. Suojaisa piha-alue.

Osoite: Hammaslahdentie 1053 b A 5, 82290 Nieminen

Hinta: 15.000 €

Lisätietoa kohteesta...

Kuva

Kerrostalohuoneisto Niinivaaralla
4 h+k+s, 99 m²

Erinomaisella paikalla Niinivaaralla sijaitsevassa vuonna 1978 valmistuneessa kerrostalossa oleva saunallinen 1. kerroksen läpitalon huoneisto. Siistikuntoisessa asunnossa on tilavat huoneet, erillinen wc sekä runsaasti säilytystilaa. Parveke sisäpihalle. Taloyhtiössä uusittu/remontoitu mm. parvekkeet, huopakate, yläkerran pihanpuoleiset ikkunat, alakerran puuovet, ovikatokset sekä nuohottu IV-kanavat.

Osoite: Pälkjarvenkatu 2 A 1, 80200 Joensuu

Hinta: 99.000 €

Lisätietoa kohteesta...

Kuva

Autotalli Niinivaaralla
14,5 m²

Erinomaisella paikalla Niinivaaralla, aivan keskussairaalan tuntumassa olevassa vuonna 1972 valmistuneessa kerrostalossa oleva 14,5 m2:n autotalli. Talli on ns. paritalli eli kahden tallin välissä ei ole väliseinää.

Osoite: Tikkamäentie 13 , 80200 Joensuu

Hinta: 10.000 €

Lisätietoa kohteesta...

Kuva

Kerrostalohuoneisto Niinivaaralla
3 h+k, 80 m²

Erinomaisella paikalla Niinivaaralla sijaitsevassa vuonna 1978 valmistuneessa kerrostalossa oleva tilava, 1. kerroksen hyväkuntoinen kolmio. Asunnossa on tehty pintaremonttia vuonna 2018. Käytännöllinen pohjaratkaisu. Parveke sisäpihalle. Taloyhtiössä uusittu/remontoitu mm. parvekkeet, huopakate, yläkerran pihanpuoleiset ikkunat, alakerran puuovet, ovikatokset sekä nuohottu IV-kanavat.

Osoite: Pälkjärvenkatu 2 A 3, 80200 Joensuu

Hinta: 89.000 €

Lisätietoa kohteesta...

Kuva

Omakotitalo Linnunlahdella
4 h+k+ph+s, ha. 106 m², ka. 122 m²

Kysytyllä pientaloalueella v.-62 valm. ja vuosien varrella useampaan otteeseen remontoitu viihtyisä talo. Asuintiloina olohuone, keittiö, kolme makuuhuonetta, pesuhuone, sauna, eteistilat ja wc (toinen wc keskeneräinen). Makuuhuoneesta käynti isolle ulkopatiolle. Taloon on mm. uusittu käyttövesiputket, salaojat ja sadevesijärjestelmä, ikkunat, ulko-ovet, ulkovuoraus sekä tehty lisäeristys. V.-08 on talon yhteydessä oleva autotalli ja varasto muutettu asuinkäyttöön. Pihassa erillinen v.-07 rakennettu, lämpöeristetty kahden auton autotalli. Tilava 1.188 m2:n kaupungin vuokratontti, jossa paljon istutuksia, marjapensaita ja omenapuita.

Osoite: Kotkantie 7, 80130 Joensuu

Hinta: 124.000 €

Lisätietoa kohteesta...